• Crni86
    13k
    Falloun Faye zavrsio u domzalama
  • Droljo
    19.1k
    Koji je taj?
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Mladi veznjak iz Senegala, Marić ga je doveo koliko se sjećam iz nekog senegalskog kluba i Bjelica ga je poveo na mini pripreme tijekom reprezentativne stanke u listopadu, odigrao par prijateljskih i to je to. Bio je na dvojnoj registraciji u Kustošiji pa je igrao i Drugu NL. Izgledao je čak dobro u tim prijateljskim utakmicama iako po tome nije moguće dati neki konkretniji sud o njemu.
  • Sbkbbb
    404
    ma ja sam onda nesto pomisa, siguran san bio da smo mi bili u nekoj kombinaciji s njim.
  • rokikaciga
    3.2k
    Moguće, ali mi ne zvoni u glavi takva kombinacija. Možda se nešto na forumu provlačilo u to vrijeme
  • CastAway1986
    3.6k
    Fallou Faye je djelovao zanimljiv zadnji vezni onih par prijateljskih utakmica, ali očito nismo klub koji daje šansu mladim igračima iz Afrike od kojih bi mogli u budućnosti višestruko profitirati poput Sazburga , Nordsjaellanda i jos dosta klubova pogotovo iz Skandinavije
  • dumitrumitu
    1.6k
    Meni je kod njega jedino bilo zanimljivo koji ga menadžer gura u dinamo. Izgledao je kao da Dino Perić igra zadnjeg veznog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.