• cron1ck
    1.8k
    Pozdrav gospodo dinamovci,

titulu najgoreg trenera u povijesti Dinama odnio je Fabio Cannavaro.

zona-dinamo-10.png

Ajmo danas jako jer biramo najboljeg.

Najbolji igrač u povijesti Dinama (11/12)

Molim da dajete svoje prijedloge pa ćemo otvoriti anketu na prvom postu ove teme.
    1. Najbolji igrač u povijesti Dinama (192 votes)
        Eduardo da Silva
        14%
        Bruno Petković
        17%
        Zvonimir Boban
          7%
        Mislav Oršić
        9%
        Marko Mlinarić
          4%
        Velimir Zajec
          3%
        Luka Modrić
        13%
        Dani Olmo
        10%
        Zlatko Kranjčar
          3%
        Dražen Ladić
          0%
        Franjo Wolfl
          1%
        Arijan Ademi
          1%
        Dominik Livaković
          1%
        Igor Cvitanović
          1%
        Robert Prosinečki
          1%
        Slaven Zambata
          4%
        Stjepan Lamza
          5%
        Dražan Jerković
          6%
        El Arbi Hilal Soudani
          2%
  • Droljo
    19.5k
    Eduardo, al vjv bude modrić što i je. Tu nema puno mjesta za brljanje. Zlatna lopta.
  • Paggini
    61k
    Baš me briga

Petković
  • DrRatoljub
    41
    Eduardo, nisam gledao igrače prije kraja devedesetih. Ali od tada do sada definitivno Dudu. Nijedan igrač ne bi drastično poboljšao ekipu za koju igra kao on. U bilo kojoj generaciji. Jer ni jedan naš napadač nije toliko bio opasan za gol protivnika, čak bez prave šanse. To nismo imali nakon njega, a malo ekipa to ima uopće, na svim razinama

Edit: To je za mene. Za mog oca je Marko Mlinaric, za kojeg on uvijek govori da je bio najtalentiraniji nogometaš kojeg je gledao i koji je bio najbolji igrač 1982. Jer nema račun pa da za njega napišem.
  • Mr Anderson
    13.1k
    Velimir Zajec
  • Droljo
    19.5k
    Jer ni jedan naš napadač nije toliko bio opasan za gol protivnika, čak bez prave šanse.DrRatoljub

Šuker Davor?!
  • Nolifer
    12k
    Luka Modrić
  • Dr Hofmann
    3.5k
    Moram staviti ovo ime iako nema šanse neke u izboru.

Dražen Ladić..

802 nastupa za Dinamo...Sad na prvu mi dvije stvari padaju na pamet: obranjeni penal protiv Partizana i Old Trafford. Iako, ruku na srce, uvijek je imao i sulude kikseve, bio je baš lik na golu, takvih nema više u modernom nogometu.

I moram spometnuti Eduarda da Silvu. Sezone 2005./2006. i 2006./2007. su bile show. Kakav nos za gol, ali i odličan asistent. Najbolji igrač te generacije, barem meni.
  • Vrdjuka
    117
    Franjo Wolfl
  • Noel
    14k
    Olmo
  • rokikaciga
    3.4k
    Ovdje je pitanje najbolji po kvaliteti u cijeloj karijeri, dok je igrao za Dinamo ili netko s pun k utakmica za Dinamo...

Moja nominacija je Aki
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.