• Crni86
    22k
    Nisam uspio pogledat tekmu, ali bas mi je drago za nase varazdince.

A sad u portugal po prolaz.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    izašao je sažetak, pogledaj i uživaj. :cool:

Baš dobra utakmica, klasični Varaždin. Šafarić je lijepo posložio ekipu, dosta pozicija je poduplano, barem u napadu. Na kraju Kecman pita Šafarića što ga najviše veseli? Kaže Šafa da ga najviše veseli što su napadači zabili golove čime su izjednačili svoj prošlosezonski učinak. :lol: Top, orilo se stadionom i u svlačionici "Kaj im delamo!", samo naprijed Varaždin!
  • rioda
    16.7k
    Kako bi ovom Varaždinu dobro legao jedan Santini npr., ili drukčija verzija napadača, Jakupović iz Osijeka
  • Hnlovac
    6k
    Jasno je što drži hrvatski klupski koeficijent gdje je, a to je postojanje klubova HNK Hajduk i NK Osijek

Da su Istra, Varaždin, Slaven i Šibenik redoviti u Europi mi bismo majke mi svake sezone bili oko 15. mjesta po koeficijentu
  • Crni86
    22k
    morat ce se onda pogledat da se lijepse zaspi
  • Izet Hajrović
    6.3k
    mogao bi Mamut ugodno sve iznenaditi, gledao sam ga na zagrijavanju, jako dobro završava zicere iz prve, a lijepo je realizirao onaj gol iz zaleđa. Mislim da je pretprošle sezone bio Hrvat s najviše pogodaka u sezoni.
  • Nolifer
    15.1k
    Nadam se da su benzinske večeras spremne u slučaju da Pero ode van proslavit :lol: :fire:
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Jasno je što drži hrvatski klupski koeficijent gdje je, a to je postojanje klubova HNK Hajduk i NK OsijekHnlovac

I naravno to su dva kluba koja najviše (pa i jedina) laju o korporaciji, ukralo pokralo, dabogdasveizgubili, plava zvezda i ne znam čemu. Karcinom hrvatskog nogometa, jedni više drugi manje
  • Teofil Kateran
    4k
    Pogledao sam sažetak i mogu samo reći - svaka čast Varaždinu. Gostovanje će biti već malo teža priča, ali Santa Clara stvarno nije pokazala ništa više od Varaždina i mislim da definitivno Varaždinci mogu izvući prolaz u Portugalu.

Baš je osvježenje vidjeti da Varaždin pobjeđuje Portugalce u kvalifikacijama za KL jer me već umorila ista priča svake godine gdje se sramote i Rijeka i Hajduk i Osijek. Rijeka će ove godine imati dva padobrana pa imaju dobre šanse, ali iskreno se nadam da ćemo nadolazećih godina ipak sve više u kvalifikacijama za KL gledati Varaždin, Istru, Slaven...
  • NVKOD
    12.7k
    Čujem da je trener Santa Clare rekao poslije utakmice da nije tragedija ako ne prođu Varaždin, da nitko nije umro, da je ovo nogomet.
  • Hnlovac
    6k
    kancerogene i luzerske sredine

Za Osijek mi nije jasno kako su prek noći postao takve luzercine, Rijecani su imali realno i više prava kmecati pa su za njih minorni po kmecanju i laganju

Kažem, luzeri i sramota hrv nogometa. Osijeku opraštam Opus arenu jer ta predivna građevina nažalost nije svjesna koji čobani ju pohode i koja luzerština vlada u zraku
  • Zagi
    17.7k
    Za Osijek mi nije jasno kako su prek noći postao takve luzercineHnlovac

Kada su bili imalo relevantni?
  • dd29
    886
    Lako moguće da ćemo imati sve klubove u zadnjem kolu kvalifikacija (da, mislim da će i hajduk bit tamo)
  • NitkoBitan
    36.9k
    Ja se ne bih iznenadio ni da svi produ ni da svi ispadnu vec u ovom pretkolu (Rijeka ima padobran).
  • dd29
    886

sva 3 kluba imaju teže protivnike u ovom pretkolu nego u idućem, nekako ovo nek izguraju i mislim da im se jako lijepo otvara
    Ako rijeka ispadne i od ludogoretsa i shelbourna i onda opet od nekog u konferenciji nek se ugase
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.