• hardek
    5.3k
    Jebote gledam ovog Bočkaja i razmišljam si kako bi tek Špikić izgledao tamo onda. Šteta da nema Maglice jer ovaj Jovanov na desnom beku je teška taraba. Ova Santa Clara je teška tranzicijska ekipa, s loptom u nogama ništa posebno
  • Infinity
    19.1k
    Jako zrelo poluvrijeme Varazdina. Portugalci nisu odigrali nista do zadnjih par minuta. Nadam se da to nije bio znak da je Varazdin fizicki pao. Ako se ponovi prvih pola sata dobit ce ovo Varazdin i 2 razlike. Cak i da ostane 1-0 misljenja sam da Varazdin uz ovakvu igru ima sansu za proci dalje. Ovi su portugalci, ali nisu ni najmanje strasni.
  • Mr Anderson
    13k
    Sveta Klara s 8 Brazilaca u prvih 11.
  • Mulec86
    426
    Ako prezive gostovanje mogli bi do grupa. Kadrovski su dobri, takticki isto. Nisu elita ,ali su dostojni ovog ranga za razliku od raznih bijelih dresova koji su nas sramotili unazad x godina.
  • Crusades
    17.1k
    Baš dobro poluvrijeme VŽ-a. Kad bi uspjeli ovo proć bilo bi TOP.
  • San Lorenzo
    20.1k
    Magarad bez sudaca bi bila ispod Varaždina na sredini tablice tako da je ovo realno stanjeNoel

Činjenica koja se olako zaboravlja pogotovo iz perspektive njihovog bodovnog približavanja nama...klub koji kroz cijelu sezonu ima perfidne sudačke pogurance u vidu poništavanja čistih golova ili priznavanja neregularnih golova jer nema struje u var sobi...sve ovo nije popularno za pričati naglas jer mi smo gospoda i ne kmečimo.
  • Omake
    10.6k
    Viking masakrirao Koper, 7 0. Za Koper igrali Jurić i Tomek.
  • striko
    2.3k
    Karijera Josipa Iličića je i službeno dotaknula dno.
  • rokikaciga
    3.2k
    Depresija je gadna stvar. Drago mi je da se koliko toliko uspjesno bori s tim
  • San Lorenzo
    20.1k
    Belcar igra jako lijepu utakmicu...meni je nestvarno da smo mi njega doveli i programirali ga za neku šesticu.
  • FrodoJePurger
    400
    Ti brazilci su toliko umišljeni i iritantni, primadone
  • Paggini
    60.5k
    Belcar igra jako lijepu utakmicu..San Lorenzo

Da, dečko je osmica čista, a naravno da neće na šestici igrati kako zna i može. Šteta protraćenih 6 mjeseci, mogao se nastaviti razvijati u Varaždinu
  • vjeko1701
    16.7k
    Golčina realno.
  • FrodoJePurger
    400
    Pfff kakav gol, jebena steta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.