• gaTeDZG
    1.8k
    Pogledavši sjajno poluvrijeme europskog velikana, ostavio bih stručan i dostatan komentar na (već) viđeno:

HAHAHAHAHAHAH
  • Blueshadow86
    3.8k
    Znači, ništa novo.
    Sve izgubili dabogda.
  • Hebimir Strašni
    113
    Nebu Garsija tu dočeko ni jesen na klupi osim ak nije ugradio dobru klauzulu u ugovor ko Gatuso. :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    5.8k
    Ne treba mi ni aplikacija, ni notifikacije, čim čujem s plaže glasne psovke iz obližnjeg kafića i umiranje od smijeha ekipe iz Zagreba na plaži, odmah znam da je Hajduk primio gol.
  • Jurki
    18.6k
    događa se upravo ono kaj smo pricali za Garciu.. on je dobar trener, ali treba igrace za nogomet koji zeli igrati i ponesto vremena.

Ako dovedes takvog trenera, onda mu moras dovesti i igrace da moze svoje zamisli sprovesti u djelo.. u svakom ostalom slucaju to mirisi na karambol.

Slazem se, ako nema jebacku klauzulu.. dobiva vritnjak najkasnije do Bozica.
  • Infinity
    19.1k
    Ako nam oni budu konkurenti u borbi za titulu, najbolje da se ugasimo. Koliko je to sramotan klub da mi ni sami nismo svjesni. A misle da su neki kurac i da njih netko dozivljava. Majko mila.
  • Jay
    2.2k
    Veselite se dok možete, sad će ćaća bog baluna sredit preokret, samo da kečke popravi
  • Mozart4
    251
    Taj se umorio samo dok je doputovao do Azerbejdžana, a di će još i odigrat
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Gzira,Zira,Ira,Ra i malo a.
  • don
    14.6k
    Ako nam oni budu konkurenti u borbi za titulu, najbolje da se ugasimo. Koliko je to sramotan klub da mi ni sami nismo svjesni. A misle da su neki kurac i da njih netko dozivljava. Majko milaInfinity

ugasit se i izbrisat sve tragove postojanja.
  • bbzg
    106
    Ako laze chatgpt lazem i ja ali pise:

"Hajduk Split’s 14‑season streak of being eliminated in qualification is longer than any other documented in UEFA club competition history."
  • Hebimir Strašni
    113
    Upravo tako samo meni lik nije jasan, dobro zna ligu i odnose unutar nje i ode dole radit. Mora da se ipak dobro pokrio u slučaju otkaza jer inače nebu ni kofere uspio raspakirat prije nego dobije pedalu.
  • Sajla
    11.3k
    Pajaziti stigao iz Fulhama, ne iz Gorice - bravo Tino, tako se to radi :rofl:

EDIT: nije mu dugo trebalo za novi biser: Šarlija u napadu, vidjeli smo protiv Croatije iz Zmijavaca da zna što tamo radi - tako je Tino, to je Šarlijina i vaša razina
  • Jurki
    18.6k
    Kova i Garcia su treneri u 5 deka.. Kova je bolji samo jer je u svakoj ekipi u vrlo brzom roku slozil igru koju zeli.

Nadam se da je Garcia stvarno ugradio neku jebacku klauzulu.. ok je trener..
  • Zg123
    2.1k
    E moj Martins to se zabija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.