• Izet Hajrović
    5.9k
    Pozicija osmice/šestice je pozicija gdje su inače igrači najdugovječniji. Ove gluposti da Miško više nije isti igrač kao prije 2 sezone mi ne idu u glavu. Meni je on stalno isti, samo se igrači oko njega mijenjaju koji su ili bolji ili lošiji. Miško je doktor nogometa, naš ključan igrač, lik je za klasu bolji i od Villara i od Ljubičića i od Zajca. Da nije bilo one nesretne bolesti, nikada ne bi došao u Dinamo, igrao bi standardno u nekom klubu iz gornjeg doma lige petica. U Dinamo je došao kao najbolji igrač PAOK-a, izabran je u momčad desetljeća tog kluba. Sreća u nesreći je da bolest nije ostavila traga na njemu po pitanju nogometnih kvaliteta. Do prije koji mjesec smo zazivali dolazak Badelja i gledali kako bi u 37. godini mogao odraditi dobru sezonu na zadnjem veznom, a sada je problem Mišićev ugovor do 35. godine. Mišić je bolji igrač od Badelja, ne u ovome trenutku, nego u usporedbi prime Mišića i prime Badelja. Sad kad ima klasne veznjake pored sebe, bit će i njemu lakše, a i nama. Kapetane, povedi nas!
  • prefontaine
    3k
    Hvala ti, Bože, @Izet Hajrović pozitivan! Odmah mi je i ovo produženje ugovora još draže.
  • Izet Hajrović
    5.9k
    uživaj u trenutku, pozitiva neće dugo trajati ako protiv Osijeka vidim Špikića na desnom beku ili Stojkovića na klupi!
  • Droljo
    19.1k

Znači, stojkovića na desnog beka! Eto, rešeno.
    Nema na čemu
  • miro
    7k
    Mišić je bolji igrač od Badelja, ne u ovome trenutku, nego u usporedbi prime Mišića i prime BadeljaIzet Hajrović

malo pretjeruješ, zbilja je dobar, ali nije ta klasa
  • Jos-Optimus
    6.6k
    Miške je kao i Teo, samozatajan u deranju, ali prvi u primjeru, vec sam dao prognozu da ce ovo biti njegova godina i da ce Boban javno potegnuti pitanje njega i Dalića
  • Dadox
    539
    Ovo o Mišiću ne misli ni njegov brat.Odličan igrač za nas i Hnl,ali bez potrebe za ovakvim pretjerivanjem.
  • duksy
    380
    Treba nam vođa, a Mišić je sigurno s razlogom izabran.
  • Cif
    439
    patetika na vrhuncu
  • crophantom
    1.2k
    ak Mišića Dalic nije zvao kad je bio u svom primeu i apsolutno je trebao biti u repci, neće ga zvati ni sad kad je nesto pao, pa da neznam ko potegne to pitanje.
  • Jos-Optimus
    6.6k
    znam da nece, ali znam i da Boban nece šutiti
  • BPAM
    288

Panthersi su brutalna dinastija. Ti s tax free mi ide na živce, di ste bili prijašnjih 20hod kad su Panthersi tavorili pri dnu
  • Os doc do sta
    138
    dobro se zna zasto ga nije zvao. Apsolutna podrska Josi radi tog razloga.
  • Zagi
    10.9k
    dobro se zna zasto ga nije zvao.Os doc do sta

Zašto?
  • Goncalo Santos
    242
    ako se ne varam u jednom medijskom istupu je Misic za sebe rekao da smatra da zasluzuje igrati za reprezentaciju, nesto u tom stilu, a dalicu valjda to nije bilo dovoljno ponizno te mu je zamjerio to i od tad ga ignorira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.