• Nolifer
    12k

Da, odmah sam te se sjetio, da buš tak nekaj napisal, pa nisam izkomentiral. Ali da. :lol:
  • petkove škarice
    100

UvsEf3j.jpeg

ovaj uzorak dolje u kutu je na majici kratkih rukava po rukavima
  • don
    14.5k
    ne znan je li mi katastrofa ili perfektno
  • Nolifer
    12k

reklo bi se ni vrit ni mimo,

nekom dobro, nekom ne...
  • petkove škarice
    100
    meni je cijela garnitura ovosezonska puno puno bolja od prosle, s nekim stvarima sam bas odusevljen jako
  • NitkoBitan
    29.3k
    Kolega treba slikat opremu na svom zmijskom telu da dobijemo bolji dojam...
  • badjibadara
    6.6k
    Bude ovo top za gym. Koja je cijena?
  • Crle
    1.1k
    Meni i dalje nije jasno da se ne može popraviti ovaj monokromatski grb pa da je malo "d" bijelo a ovaj plavi dio prešaran crtama kao crvena polja pa da glumi plavu a ne da su plava i malo d oboje bijeli. Ono profesionalna deformacija, i uvijek kada ga vidim me bode u oči.
  • Nolifer
    12k
    Kolega treba slikat opremu na svom zmijskom telu da dobijemo bolji dojam...NitkoBitan

Šteta kaj nema u izlogu, ovak nekaj, da vidiš kak bi ti stajalo i odmah bi stekao dojam, dal ti odgovara roba ili ne :rofl:

store.jpg
  • Fantom
    331
    Ja iskreno pretpostavljam nešto slično onoj djecjoj igraonici u family mallu/kids jungle u city, al svakako se nadam da uz to ide i fan shop.Mihael2305

Puno puno vise od toga.
  • Brusa
    3.6k
    savršeno bi bilo da nije monokromatski grb :sweat:
    uh...fakat sam sad uzbuđen :grin:
  • dBK
    221
    KTC-28.jpg
    Zadnjih godina ne kupujem dresove, ali neprežaljena lanjska siva trening majica od lani me natjerala, dakle nema krivnje na meni, čist ko suza...
    A kad smo već radili iznimke (igrače ne stavljam, jedini dres s imenom je bio Cufre na meni najljepšoj Pumi 2011)...zadnja mu je sezona, a osobno mi je najveći stranac u ovom stoljeću.
    Da ne bude offtopic, kroj je komotan, u sportskom smislu više L nego M, kao zadnja Adidas sezona (Kako znam? Pa i tu sam napravio iznimku, s crnim :lol: )
    Živili !
  • petkove škarice
    100
    50€, znaci 42.5 s popustom, dosta visoka cijena, al sva castore oprema je skupa
    bas sam danas bio u gymu u njoj, da sam znao da zelite ovdje takvu sliku, poslao bi :lol:
  • Livi
    117
    Ja sam se već pomirio da ako ću stavljat nečiji print to će bit KTC, samo ne znam još hoću li na prošlogodišnji dres ili kada kupim ovogodišnji
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Samo da kazem da mi je stigao dres koji Sam narucio , Gostujuci i brutalan je. E sad poslusao Sam kolleger koji su rekli da je castore manji i da je pametno uzeti broj veci nego normalno. Ja Sam xl i kupi Sam xxl. Mislim da je prevelik , tako da ako iko ima priliku probati velicinu predlazem da uvijek probate. Za svaki slucaju ,ukoliko ne ,opet onda bolje broj veci nego manji za svaki slucaj haha
    Ovo mi je mislim prvi put da fiøulam velicinu zadnjih 30 godina posto mi je to struka i radim sa muškom konfekcijom . Srecom pa je oversized sada in
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.