• mlinchica
    3.4k
    CC east pretpostavljam jer su za tamo imali otvorene natječaje za posao.
  • badjibadara
    6.6k
    CC east pretpostavljam jer su za tamo imali otvorene natječaje za posao.mlinchica

Mislim da su fotke sa obje lokacije.
  • Sajla
    11.1k
    Mislim da su fotke sa obje lokacije.badjibadara

da, i ja bih rekao tako. ustvari 100% sam siguran da su fotke s različitih lokacija. a prema veličini ove cerade koja pokriva izlog u Z Centru mi se čini da će trgovina biti ogromna u usporedbi s onim na što smo do sada naviknuli i jedva čekam otvorenje!
  • Olmic
    5.1k
    Zcentar je , prvi kat iznad plodina pa prema intersportu
  • Crusades
    17k
    Odlično, napokon nešto na Zapadu. Malo manje odlično za moj novčanik. :smile:
  • Dino
    4.1k
    Zanima me kaj znači ovo "d land". Vjerojatno neće biti samo shop nego moguće da bude i neka igraonica za klince ili nešto slično. To bi bila top stvar.
  • Papastrumf
    17.7k

Na dobrom si tragu.
  • NitkoBitan
    29.3k
    Vrag mi nije dao mira pa sam produzio poslije posla do shopa kod stadiona da pogledam trening opremu. Bilo je oko 10 ljudi unutra pa mi se nije dalo cekat na isprobavanje. Uglavnom crna majica, tamnoplava sa blago maskirnim rukavima i skroz maskirna plavo bijela i mozda jos neka boja (ta je jedina sa originalnim grbom). Estetski okej, na dodir lagan i prozracan materijal a cijena paprena jbg, 55-60 eura za trening majicu...

Zanima me kak ce izgledat na igracima, to obicno dodatno popravlja dojam.
  • Crusades
    17k
    Jel se zna datum otvorenja? :grin:
  • Fantom
    311
    ↪Fantom Z centar?Crusades

Zcentar->dland
    CCO east->dshop

jel tocna informacija da je nova oprema od Castorea dostupna u shopovima?Efes Pilsen
    Je, veci dio. Uskoro i na webshopu.
  • Fantom
    311
    Zanima me kaj znači ovo "d land". Vjerojatno neće biti samo shop nego moguće da bude i neka igraonica za klince ili nešto slično. To bi bila top stvar.Dino

Bit ce nesto nevideno u hr :smile:
  • Paggini
    60.1k
    Dinamov vrtić, indoktrinacija i prije nego dobiju svijest o sebi
  • NitkoBitan
    29.3k
    Ma ziher mjesto gdje ostavljas limace kad ides u shopping sa dragom. Odlicna ideja i realizacija ak je tako. Samo me malo buni Fantomovo "nevideno u Hrvatskoj" jer koliko vidim nesto slicno postoji u Westu.
  • Mihael2305
    209
    Ja iskreno pretpostavljam nešto slično onoj djecjoj igraonici u family mallu/kids jungle u city, al svakako se nadam da uz to ide i fan shop.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.