• Nolifer
    12k

Da, odmah sam te se sjetio, da buš tak nekaj napisal, pa nisam izkomentiral. Ali da. :lol:
  • petkove škarice
    99

UvsEf3j.jpeg

ovaj uzorak dolje u kutu je na majici kratkih rukava po rukavima
  • don
    14.5k
    ne znan je li mi katastrofa ili perfektno
  • Nolifer
    12k

reklo bi se ni vrit ni mimo,

nekom dobro, nekom ne...
  • petkove škarice
    99
    meni je cijela garnitura ovosezonska puno puno bolja od prosle, s nekim stvarima sam bas odusevljen jako
  • NitkoBitan
    29.3k
    Kolega treba slikat opremu na svom zmijskom telu da dobijemo bolji dojam...
  • badjibadara
    6.6k
    Bude ovo top za gym. Koja je cijena?
  • Crle
    1.1k
    Meni i dalje nije jasno da se ne može popraviti ovaj monokromatski grb pa da je malo "d" bijelo a ovaj plavi dio prešaran crtama kao crvena polja pa da glumi plavu a ne da su plava i malo d oboje bijeli. Ono profesionalna deformacija, i uvijek kada ga vidim me bode u oči.
  • Nolifer
    12k
    Kolega treba slikat opremu na svom zmijskom telu da dobijemo bolji dojam...NitkoBitan

Šteta kaj nema u izlogu, ovak nekaj, da vidiš kak bi ti stajalo i odmah bi stekao dojam, dal ti odgovara roba ili ne :rofl:

store.jpg
  • Fantom
    322
    Ja iskreno pretpostavljam nešto slično onoj djecjoj igraonici u family mallu/kids jungle u city, al svakako se nadam da uz to ide i fan shop.Mihael2305

Puno puno vise od toga.
  • Brusa
    3.6k
    savršeno bi bilo da nije monokromatski grb :sweat:
    uh...fakat sam sad uzbuđen :grin:
  • dBK
    209
    KTC-28.jpg
    Zadnjih godina ne kupujem dresove, ali neprežaljena lanjska siva trening majica od lani me natjerala, dakle nema krivnje na meni, čist ko suza...
    A kad smo već radili iznimke (igrače ne stavljam, jedini dres s imenom je bio Cufre na meni najljepšoj Pumi 2011)...zadnja mu je sezona, a osobno mi je najveći stranac u ovom stoljeću.
    Da ne bude offtopic, kroj je komotan, u sportskom smislu više L nego M, kao zadnja Adidas sezona (Kako znam? Pa i tu sam napravio iznimku, s crnim :lol: )
    Živili !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.