• Keyser Soze
    14.9k
    Rijeka u HNL-u sve ubije tempom, a Ludogorecu ne može ništa. Kužim da je prva utakmica i sve to, ali baš su nemoćno izgledali.
  • Hebimir Strašni
    106
    To bu i u Bugarskoj X
  • vjeko1701
    16.7k
    Je, al u HNL-u ubije i sebe, redovno zadnjih 10 minuta prvog i zadnjih 20 minuta drugog poluvremena padaju i bude gusto.

Ludogorec s druge strane redovno igra europu a doma dominira tako da niš od toga nije čudno.
  • Blueshadow86
    3.8k
    Đalović ziheraš. Taj je i doma sa Šibenikom igrao ziheraški kada su poveli 1:0 i parkirali autobus na kat pa u 2. poluvremenu zalutali metak Šibenika za 1:1 i kraj. Nema veze s kime igraju, ziherica se igra i to je to. Ludogorec će ih doma puknuti i pa-pa.
  • NitkoBitan
    29.3k
    Kod Lude gore u gostima placaju danak europskom neiskustvu.
  • Klenx
    8k
    Rijeka u HNL-u sve ubije tempom, a Ludogorecu ne može ništa.Keyser Soze

Pa s obzirom da je Ludogorec ipak jedno 3 klase iznad tih HNL ekipa izuzev nas, i po kupovnoj moći i europskim rezultatima nije to ništa čudno.

Meni je Rijeka izgledala skroz pristojno s obzirom na kadar koji imaju.
    Jako puno trke u dobrom tempu i duela, izuzev Fruka malo znanja.
    Iza beton, naprijed šta uđe.
    Konferencijska liga je idealno natjecanje za njih gdje bi mogli takvi napraviti neki pristojan rezultat kad se uzme u obzir raznovrstan profil ekipa koje tamo nastupaju. Vjerujem da im Konferencijska ne može promaknuti.
    Za sve više od toga Fruku ipak treba pomoć na krilima i u špici.
  • Jurki
    18.5k

Pretpostavimo da je sve to tocno i ok.
    Mozda bi se sjebali s njim.. ko to zna.. naravno da Boban, Dabac i Kova nisu nepogresivi.

Eh kamo srece da nam bi to bil jedini transfer s kojim smo se ujebali.
    Zapravo, ne znamo niti s koliko dovedenih igraca bumo pogodili.. sve je to "lutrija".
    Zato i imas prag do kojeg ides s nekim igracem.. za Villara nije bil problem dati 3 milje jer otprilike znas kaj dobivas.. Radeljic je jeftiniji.. pa je procjena bila da ne vrijedi te novce. (nisu iste pozicije.. al cisto matematicki).
    Ovisi kaj trebas.. dal startera ili 18tog igraca u hijerarhiji.
  • Zg123
    2.1k
    Ne sjecam se da su Bugari ovako ziheraski protiv nas igrali, uvijek su bili opasni i napadacki. Ne znam jesu li slabiji nego prije ili je do trenera
  • Izet Hajrović
    5.9k
    kad igraju bunker, bilo bi čudo da ne očisti na svoju visinu. Ako me sjećanje dobro služi, mislim da je prodao 3 lopte. Dopusti da se tako izrazim, mi bi iz te 3 greške primili 4 gola, a ovdje se na njihovu sreću ništa nije izrodilo. Kod nas su takve greške stopera pola gola. Osim toga, opet se drži za koljeno, lik igra na rubu ozljede. Također, pričalo se o suprekvalitetnoj igri nogom, a danas nisam primijetio nešto više od onoga što je pružio Majstorović u istom segmentu. Neka njega u Rijeci, a oni koji su slali ponudu za njega neka odu na ispovijed da im se oprosti taj grijeh. Sva sreća da je na kraju došao McKenna.
  • Droljo
    18.9k
    A kad ja velim da radeljić nije stoper za dinamo vas 40 me uvjerava da sam u krivu. Lik je nespretno drvo. Daj meni makelelea i roy keana za dva zadnja vezna pa bum i ja stoper iz snova. Drvo drveno od skoro 30 godina i još bi trebali dat 2.5 mil za njega mišku :lol:
  • dumitrumitu
    1.5k
    Lako za Radeljića, meni je fascinantno da je drvo kao Menalo ikada igrao u Dinamu.
  • Thor
    321
    Nesto gledam po netu pa nabasao na sad neki novi pusten video potkasta o klubu s juga pa me zaintetesiralo i malo racunao... valjda dobro :rofl:
    Vele klub osnovan 1911 i osvojio do sad ukupno 41 trofej (sve skupa) dakle u 114 godina 41 trofej a to bi bilo 2.78 po godini. 7 puta igrali ozbiljno europu.
    Siroteki
    Nas klub, osnovan iste godine, osvojio 66 trofeja. Dakle 1.7 trofeja po godini. Skoro duplo bolji Mi 19 puta u europi, od cega 10 godina uzastopno + osvajanje Kupa Velesajamskih gradova.
    Kaaaaaj jeeeee!??? :heart:
  • Ludovic IX
    9.3k
    matematika ti bas ne stima
  • Thor
    321
    Slobodno popravi...velim ak sam dobro :grin:
  • Paggini
    60.2k

Ma sve se slažem, apsolutno bih radije McKennu nego Radeljića, ali nije mi odigrao loše danas, barem ne na razini koja se ovdje piše. Moguće da sam izostavio neke krive lopte, ali ovo dodavanje mi se urezalo. Mislim, kako god, ne procjenjujem njegovu današnju predstavu u kontekstu Dinama, nego u kontekstu Rijeke i u tom smislu je ok odigrao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.