• Praskaton
    4.4k

Pa ne radi se tu o iznosu.Čovjek nije za Dinamo.Za 100tisuca,milju ili 10.
    Nema sta radit kod nas.

Hvala Mišku jer je tražio koliko je tražio već..Još jedan metak koji smo izbjegli
  • Jurki
    18.6k
    mozemo samo komentirati kaj se pise, nist vise.. dal je kaj njima za vjerovati? Bas i ne.
    Jbg sutra moze neka budaletina napisati da smo zainteresirani za Krizmanica i kaj s tim?
  • hardek
    5.3k
    Imam neki filing da Ludogorec uzima ovo, pala je Rijeka fizički nekako
  • jedan u nizu
    14.1k
    Fruk je bacio sve na prodaju.

Toliko skrtosti na jednoj utakmici jako dugo nisam vidio
  • Crni86
    12.9k
    taman sam ovo htio napisat da li se ssmo meni cini. Ali to je tako vec 3,4 mjeseca i dosta mi se arogantniji cini na terenu, konstantno nesto gestikulira
  • Paggini
    60.2k
    Istina, ali kad su ti suigraci Menalo, Rukavina i Ndockyt, bome bih i ja udarao iz svake prilike
  • mlinchica
    3.4k
    A nekako su mu dosta mlaki udarci večeras, kao da s pol snage puca.
  • Izet Hajrović
    5.9k
    nekad pišu gluposti, ali puno toga se ispostavilo točnim. Koliko dugo su samo najavljivali Bakrara pa se ovdje govorilo da pišu gluposti uz narativ "Ako netko misli da bi Zvone doveo Bakrara, onda taj nema pojma tko je Zvone Boban". Btw. sad isti opravdavaju dolazak Bakrara, ali dobro, to nije tema. Ipak se ispostavilo da to nisu švrljotine. Ako su za Radeljića apsolutno svi govorili da smo poslali ponudu, svi mediji, agent Radeljića, Mišković, mi to nismo demantirali i onda ti odbacuješ svaku mogućnost da smo htjeli dovesti Radeljića. Evo ti riječi Miškovića:

'Tržište je ponuda i potražnja, nema tu nikakve zle krvi između nas i Dinama', poručio je prvi čovjek Rijeke.

'Svatko cijeni svojeg igrača. Kao što Dinamo cijeni svoje, tako i mi cijenimo svoje. Bili smo daleko u financijskom smislu. Mi smatramo da naši igrači vrijede toliko, kao što i oni za svoje igrače imaju stav koliko vrijede. Radeljić je bio najbolji stoper prošle sezone u SHNL-u i zaslužuje veću pažnju u novcu nego što nam se nudilo', rekao je Mišković za Sportske novosti.
  • Hnlovac
    2.7k
    s pravom je Fruk škrt s obzirom na to s kakvim drvima igra

Kao što je Paggini rekao, samo neka Fruk tuče iz svake prilike
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k

Ja sam baš komentirao na glas da mu se užasno otvaraju. Onaj trk Rukavine, koji je to k bio, kak da mu doda
  • Mr Anderson
    13k
    Preziheraški igra Rijeka, teškk mogu tako nešto napraviti.
  • Ludovic IX
    9.3k
    Rijeka je postala talac fruka ko sto je hajduk talac livaje.

P.s. koji igrači su iz kvote homegrown kod rijeke.. mali butic, neki klinac na klupi i tko jos..
  • Paggini
    60.2k
    Meni je recimo Radeljić danas odigrao sasma solidno. Imao je ono kretensko dodavanje, ali je bio dosta snažan i pravovremen u duelima, punkurac toga je očistio.
  • Crni86
    12.9k
    S ovim xom usudio bi se rec da je rijeka ispala
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k
    Nažalost s ovih 0-0 reko bi da je to tamo 70-30. Nisu ovi neka domaćinska ekipa, ali Rijeka je loš gost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.