• Georginho
    207

Nesto gledam po netu pa nabasao na sad neki novi pusten video potkasta o klubu s juga pa me zaintetesiralo i malo racunao... valjda dobro :rofl:
    Vele klub osnovan 1911 i osvojio do sad ukupno 41 trofej (sve skupa) dakle u 114 godina 41 trofej a to bi bilo 2.78 po godini. 7 puta igrali ozbiljno europu.
    Siroteki
    Nas klub, osnovan iste godine, osvojio 66 trofeja. Dakle 1.7 trofeja po godini. Skoro duplo bolji Mi 19 puta u europi, od cega 10 godina uzastopno + osvajanje Kupa Velesajamskih gradova.
    Kaaaaaj jeeeee!??? :heart:

Hoćeš valjda reći jedan trofej svakih 2.78 godina Hajduk, a mi po trofej svakih 1.7 godina
  • Dzoni
    1.7k
    Smrdi na produžetke za tjedan dana, a Rijeka favorit za prolaz nakon ovakve utakmice definitivno nije
  • Thor
    323
    da da, naravno
  • Thor
    323
    mozda nespretno napisano, ali da to sam htel reci, oni jedan trofej svake 2,78 godine mi trofej svake 1,7 godine od osnutka.
  • don
    14.5k
    Germanijak za Dantasa:

• "Igrao do 63. minute. Jednog dana kada ode Toni Fruk, ključeve momčadi treba dati u njegove ruke! Igrač od glave do pete, svaki potez mu je smislen, sve vidi, sve zna, osjeća nogomet i u Rijeci će prodisati. Izvrsna partija, nogomet je sport u kojem je najvažniji mišić mozak, a on je ogledni primjerak tome!"

meni je isto večeras dobar bia, ali baš ovako ne znan.
  • njurci10
    120
    kako??
    Ja živim u Njemačkoj i MAXtv radi sasvim normalno.
    Točnije samo on se i gleda.
  • Crusades
    17k
    Bio je dobar Fruk, jedini se nalazi u šansama, vidi se da zna, al danas su mu svi udarci bili mlitavi i loši. Par puta je mogao bit manje sebičan i odigrat, a ne sam završavat akcije
  • Jurki
    18.6k
    Ovaj x Rijeke je plafon kaj bu Hnl elita izvukla ovaj tjedan.

Realnost naseg nogometa i ne kuzim cemu bi se trebali cuditi.
    Santa Clara igra u puno jacoj ligi nego je Hnl.
    Tovari cim prejdu granicu ne znaju kam tiraju jer vani ne prolazi kmečitis na suce i automatski su 30% slabiji, o kvaliteti njihovog kadra je bezveze uopce pricati.

Nist kaj vec nismo vidli.
  • veselko tenžera
    4.8k
    Kad je već otvorena tema, moram staviti ovaj link.

Kad otvorite kliknite na 1945. godinu. Ako vam ne bude jasno vratite se nazad, kliknite na neko drugo prvenstvo pa će vam 45. bit jasna :monkey:

Za dodatnu ilustraciju cirkusa, kliknite na Superkup iz 1995. Nije vam browser u grešci, pišu si Superkup kad su osvojili duplu krunu.

@Thor ako misliš raditi statistiku izbaci im ova 2 izmišljena trofeja, nama prebaci naše "Slučaj Tomić" prvenstvo kojeg besramno sebi računaju pa ćeš dobiti prave brojke.
    Ili upiši nama Superkup na sve sezone duple krune, da svedemo metodologiju na zajednički nazivnik.
  • Filip85
    355
    Dali se 1945. uopće vodi kao neka službena sezona u ex-Yu arhivima ? Jer to je neki, nazovimo ga, međuprostor...NDH više nema, a prvenstva "nove" Jugoslavije još nisu - službeno - počela... :chin:
  • Thor
    323
    u tom slucaju statistika sarme je jos bolja u nasu korist :rofl: mi papamo jos vise mesa a oni vise zelja :rofl:
  • Crni86
    12.9k
    pogledas autors tog teksta i sve ti je jasno. Gospodin boom je ionako poznat po objektivnim tekstovima
  • veselko tenžera
    4.8k
    ne, ne vodi se nigdje.
    Ovaj "naslov" je "osvojen" tako da su 2011. našli neku utakmicu koju su pobijedili 1945., to proglasili prvenstvom i sebi upisali tako da otad broje da imaju 18 prvenstava.
    Tko ne vjeruje, evo koreografija Torcide sa proslave naslova 2005.
    Screenshot-2025-07-22-23-47-01-199-com-opera-browser.png

Zgodna prilika za uzeti brzu lovu nekom Hajdukovcu na okladi - koja je zadnja godina kad je Hajduk uzeo prvenstvo? Ne, nije 2005. nego 2011., ali "prvenstvo" iz 1945. :lol:
  • Jurki
    18.6k
    Osvojiti prvenstvo odigravsi samo jednu utakmicu je stvarno veleban uspjeh.
    Inace te 1945. godine je bilo nekakvo međurepublicko natjecanje u tek novoformiranoj drzavi. (nakon sluzbenog zavrsetka rata).
    To njihovo prvenstvo je isto "odigrano nakon kraja rata"
    Ekvivalent nekakvog danasnjeg "prvenstva Dalmacije".. gdje bi uzeli titulu.
    Sramotno takve gluposti uopce voditi pod sluzbenu statistiku.
    Po tome bi mi trebali sebi pripisati sva osvojena prvenstva Grada Zagreba i tad bi štimale brojke.

I ja kreten kaj idem uopce guglat o tome.
  • tp1997
    1.8k
    Njemačka je u EU. Ja sam trenutno izvan EU.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.