• Krizy
    59.3k
    Rijeka vrlo dobra, nevjerojatno da ne vode već.
    Ne znam jel Ludogorets previše oprezan u gostima ili su jednostavno loši.
  • din
    890
    Fruk dok ode, Rijeka će biti 50% slabija ekipa.
  • Paggini
    60.3k
    Rijeka korektno izgleda, Ludogorec ne moze dva pasa povezati.

Fruk animalan
  • don
    14.5k
    Ludogorets se svjesno povuka u gostima. Ja bi reka da će proć dalje glatko.
  • Jay
    2.2k
    Ovog Dantasa skužiš da je u igri samo kad se pojavi onako sramežljivo u kutu dok se druge zumira
  • Omake
    10.5k
    Puno više impresivnih hrvačkih poteza, negoli nogometnih. Rijeka bliža golu. Strah me da netko iz zadnje linije rijeke ne popuši nekakav malouman crveni karton, pogotovo Devetak. Dosta su nervozni.
  • Mr Anderson
    13k
    Gadljiva ekipa taj Ludogorec. Prljavi, simulanti, leže za svaku sitnicu, niš se nije promijenilo. Kad se sjetim one 2012. koliko su se valjali po terenu drugo poluvrijeme, pa ga za nagradu popljugali u 98. minuti.
  • hardek
    5.3k
    Baš meh utakmica, par bljeskova Fruka koji je stvarno igračina, nekoliko dobrih lopti na Ndockyta i to je to više manje.

Ovaj Vidal kod Ludogoreca živa vatra, svako malo zakuha neku glupost za svoju ekipu ali u slalomu ide ko Janica.
  • Paggini
    60.3k
    Strah me da netko iz zadnje linije rijeke ne popuši nekakav malouman crveni karton, pogotovo DevetakOmake

Joj da, ne daj Bože.... :pray:
  • Mr Anderson
    13k
    Ovog Dantasa skužiš da je u igri samo kad se pojavi onako sramežljivo u kutu dok se druge zumiraJay

Skroz neprimjetan. Bolje da Gojaka ubaci. Ili pravu špicu pa Fruka povući u vezu.
  • Ludovic IX
    9.3k
    Žalosno je da je Janković drugi najvrjedniji igrac hnl-a. Meni toliko bezveze igrac, da mi nije jasno sto itko vidi u njemu
  • Paggini
    60.3k
    da mi nije jasno sto itko vidi u njemuLudovic IX

Ovo sam baš raspravljao s frendom jednom na tekmi, istu stvar. Pa smo zaključili da nas je sve prevario jer s tom visinom ima jako estetski lijepe poteze, lijep trk, lijep udarac, (#nohomo), kao izgleda baš svjetski dok sve to radi a ustvari truba teska
  • hardek
    5.3k
    Ja vidim neke sličnosti između Jankovića i Stojkovića. Nedefinirane pozicije, upitno donošenje odluka i ta neka divljina u igri općenito. Naprave pun k pogrešaka tokom utakmice ali onda zabiju ili asistiraju za gol
  • Jos-Optimus
    6.6k
    veze nemaju jedan s drugim. Jankovic je nogometas kao u knjizi, sve po špagi...Stojke je je totalno nepredvidiv i divlji i puno talentiraniji
  • hardek
    5.3k
    Iskreno slabo sam ga pratio bez lopte pa možda i je tako. Samo kažem kakav sam dojam stekao. Ovo što se talenta tiče se slažem s tobom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.