• jedan u nizu
    14.3k
    Ma samo WD 40 i nadroljiš svuda gdje god ti srce želi i to da curi na sve strane.Droljo

E to je bila jedna od opcija u pocetku :lol:Dino

uff, nikako podmazivati WD-om

Za ciscenje na pocetku da, za nekakvo brzo odmascivanje da, i sam ga nekad naspricam na pocetku. Ali nakon toga temeljito oprati nekim detedzentom/čarlijem.

Za podmazivanje lanca - nikako.

Kad smo kod WD-a, sjecam se kako smo jednog frenda nekada davno nagovorili da si kocnice nasprica wd-om jer su mu skripale. A frend, naivan kakav je i bio, je poslusao nas savjet. Mozete zamisliti ishod toga :sweat:
  • ZGV
    3.6k
    WD je za čišćenje uglavnom.
    Ja ponekad našpricam lanac s njim ako nemam ulja i ne stvara probleme.
    Iako za pravo podmazivanje je ulje.

evo i stručnije
    WD-40 je dobar za čišćenje lanca bicikla, ali nije idealan za podmazivanje. Za podmazivanje lanca bicikla, preporučuje se korištenje posebnog maziva za bicikle, kao što je WD-40 Bike lubrikant za mokre uvjete ili suhe uvjete, ovisno o uvjetima vožnje
  • Dino
    4.1k
    WD je u prosjecnoj hrvatskoj kuci ko vegeta, jednom kad otkrijes u sve mijesas :lol:
  • Dino
    4.1k
    Prvo, hvala svima na pomoći, bajk sam sad doveo u stanje ko kad je nov bio!

Drugo, ako je netko planirao kupiti bocu za vodu za trening ili slicno preporucam Equa boce. Trenutno imam jednu staklenu skoro dve godine, padala je sa visina, bacana je svukud i dalje je tip top. Inace lako razbijam te staklene boce al ova je svaka preporuka
  • Jaro
    10.6k
    WD je u prosjecnoj hrvatskoj kuci ko vegeta, jednom kad otkrijes u sve mijesasDino

WD40, vegeta i soda bikarbona - nis drugo ti i ne treba za zivot...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.