• crophantom
    4.8k
    Rebić u zadnje 2 sezone ima cca 700 minuta u svakoj, a u zadnje 3 više žutih kartona nego golova.
  • Nogo
    11.2k

Istra :clap:
  • NVKOD
    12.8k
    Paula Zbodulja u Istri radi lavovski posao, svaka čast. Uz sve to, redovito urinira po tovarima preko X-a ili IG-a :grin:
  • Crni86
    22.1k
    Njima je i papa hajdukovac…

A meni se sve cini da maresic naginje na nasu stranu i buraz mu na ig followa dinamo a ne hajduk. Dobar prijatelj mu je i onaj filip babic koji drzi dinamov esports itd
  • Bosskovitz
    21k
    a samo znam da je spreman i ozbiljan Rebic ogromno pojacanje za Hajduk i bomba za HNLDani Olmić

Spreman i ozbiljan Rebić apsolutno, ali Rebić nije spreman i ozbiljan već jedno barem četiri godine. Zadnja tri kluba pustila su ga da ide za đ samo da se makne od tamo.

"Spreman i ozbiljan" je ideal. Spreman i ozbiljan Rakitić je igračina, spreman i ozbiljan Petko je jedan od najboljih napadača na svijetu, spreman i ozbiljan je konstanta koju drže igrač tipa Modrić ili Perišić koji su bolesno predani fanatici vrijedni divljenja. Rebić to nije bio ni na puno većoj razini za puno veći novac, a šansa da to postane sad kad se vrati doma je ne nikakva, ali gotovo nikakva.
  • Droljo
    28.5k
    RijekaMr Anderson

Rijeka bez frukovih 30 golova/asista neće europu izborit...
  • bbzg
    188
    Porazeni Rijeka-Ludogorec protiv porazenog Shelbourne-Qarabag.

Povratak Shelbournea u Hrvatsku nakon 21 godine?
  • Mr Anderson
    19.6k
    Rijeka bez frukovih 30 golova/asista neće europu izborit...Droljo

Isto ko što nisu ni nakon prodaje Ivanovića, Pašalića, Galešića, Smolčića, Hodže i još nekih? Nikad nećemo naučiti.
  • Sajla
    20.8k
    Grad Rijeka nagradio HNK Rijeka za osvajanje dvostruke krune s 3500 eura. Ne znam je li za smijanje ili plakanje. Grad je inače i djelomični vlasnik kluba, 30% dionica ako se ne varam. Mišković veli da bude uplatio taj novac natrag u gradski proračun.
  • Ivdzo11
    9.9k
    Rüfat Abdullazada (24) je novi igrač Varaždina. Bivši mladi reprezentativac Azerbajdžana (15 nastupa, dva pogotka) došao je u Varaždin iz Sabaila čiji je član bio protekle dvije godine, dok je ranije igrao za Samgayit. Abdullazada igra na poziciji desnog krila, s tim da po potrebi može pokriti i mjesto osmice ili desetke.
  • Droljo
    28.5k

Ti shvaćaš da su imali isto bodova kao i raspali dinamo koji je promijenio 5 trenera te sezone i koji je 70% utakmica odigrao bez 3 najbolja igrača + dinamo koji je doveo nikad gora 'pojačanja'. Koga oni budu doveli da zamjeni frukove statse? Jebala vas mrtva rijeka više.
  • Jos-Optimus
    10.9k
    gle, dalek od toga da neće sve ovisiti o nama, ali Rijeka će uvijek naći način za biti dobra. Ja njihov način funkcioniranja uspoređujem sa Cibonom kad je bila dobra u Euroligi. Svake godine bismo iskopali neke domaće ili strane odbačene igrače kojima bismo dali momačd u ruke i oni bi svoju razinu podigli i premašili očekivanja/potencijale (Kus, Tomas, Bogdanović, Penn, Anderson - Fruk, Benko, Krama, Andrijašević...). Oni imaju sustav, imaju i jasnu hijerarhiju, svi njihovi igrači su ozbiljni prvoligaški igrači i oni će čekati da mi imamo lošiju sezonu, u suprotnom su u prva tri i u polufinalu kupa.
  • Eduardo
    29.6k
    Paula Zbodulja u Istri radi lavovski posao, svaka čast. Uz sve to, redovito urinira po tovarima preko X-a ili IG-aNVKOD

+ prilično zgodna cura :ok:
  • Bjelko77
    107
    Realno, za Rijeku nije toliko bitno kaj igra. S aspekta Dinama je ustvari najbolje da igra KL jer će dobit najmanje love, a ima šansu da pobere najviše bodova.

Ali bez obzira na to, fakat želim Rijeci svu sreću. I ako izgube od Ludogoreca, mislim da je Shelbourne ugodniji protivnik od Qarabaga. Tak daaa, izgleda da navijam za Mmaea da ima što bolju tekmu hahah
  • Keyser Soze
    19.5k
    Hajduk protiv Dinamo Citya
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.