• GeneralNapoleon
    1.8k

I opet stoji sto sam rekao, jer nisam rekao da Rebic ne moze bit ogromno pojacanje, nego da je bitnije imati stabilnu obranu sto se vidjelo kod nas prosle sezone.

Puno teze se gube bodovi ak je obrana cvrsta nego ak imas jacu ofenzivu. To sto su uspjeli stabilizirat obranu, primarno bas zbog Uremovica, im je glavni razlog sto su zadnje dvije sezone bile vise manje konkurentni.
  • Paggini
    59.9k
    nitko od nas ovdje nema carobni stap i nemoze predvidit buducnost, tako da se treba pricekat…Dani Olmić

Zato ga ti imaš kad su u pitanju Dinamova potencijalna pojacanja ili izostanak istih
  • Crni86
    12.8k
    ili mocna hajducka pojacanja u vidu izraubanih igraca koji dolaze na godisnji odmor

Inace istra napravila lijepu objavu na drustvenim mrezama di je svim hr klubovima zazelila sretnu europsku sezonu.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Nezelim bit baba, ali ako istra pokloni maresica tovarima za 400-500k, nek si jebu mater. Zajebu ih za trenera, nas prcaju tjednima zbog parsto tisuća, ali im damo 3 milje za dva igrača od kojih nijedan im njje bio važan ko maresic lani a ovi dolje pričaju da je to vec rijeseno. Kao ovaj insistira jer je hajdukovac. A u pm, valincic se prije potpisa prešetava u dinamovoj opremi ali valjda nije dovoljno cmizdrio da ga puste.
  • Omake
    10.5k
    Hajduk je klub razapeta identiteta. Ne znaju da li su klub u kojem rubni reprezentativci dolaze provesti najbolje godine karijere ili su klub koji stvara buduće reprezentativce. Čas ih vuče na jednu, čas na drugu stranu. Daj kvalitet ili daj dicu, sve ovisi o formi.
  • Blueshadow86
    3.8k
    Nisam znao da je Uremović imao oko 800 tisuća eura plaću. Bome, fino su oni njega plaćali dolje. Mislio sam da je razlika Livajine plaće i ostalih najplaćenijih igrača puno veća.
  • BBB Sibenik
    6k
    Istra pozelila svim našim klubovima u Europi uspjeh, gospodski klub
  • rokikaciga
    3.1k
    A da mi to pozelimo ovdje bi bilo brdo kmecanja
  • Mr Anderson
    12.9k
    Opet se najviše piše o tovarima, a najveći konkurent će nam biti Rijeka. Njih jedva da netko spomene, marginalizira ih se bez ikakvog razloga.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Kao ovaj insistira jer je hajdukovacLudovic IX

Mora im se priznat da im to ide. Uvjeriti igrača da napravi toliki pritisak na svoju klub da ga pusti ispod cijene. Ili da se odrekne velikog udjela plaće. Možemo mi to nazvat klošarenjem, ali eto ne znam zašto mi nikad nemremo to malo više upotrijebit
  • Mr Anderson
    12.9k
    Nisam znao da je Uremović imao oko 800 tisuća eura plaću.Blueshadow86

Lako za Uremovića, ali navodno je i Šarlija blizu toga. Uremović je igračina, ovaj je panj.
  • Mr Anderson
    12.9k

Za razliku od Valinčića i Lisice, Marešiću ističe ugovor sljedeće sezone. Mogu ga držat do kraja i otići će im badave ili ga sad prodati za neku lovu ak ne želi potpisati novi ugovor.
  • Zagi
    10.8k
    ili su klub koji stvara buduće reprezentativceOmake

Bome ovo sigurno nisu. Htjeli bi oni ali ne ide.
  • Paggini
    59.9k
    Nisam znao da je Uremović imao oko 800 tisuća eura plaću. Bome, fino su oni njega plaćali dolje.Blueshadow86

Kad je došao besplatno, pa se prebilo valjda preko place. Šarlija NAVODNO ima 900k, sto je i najveci problem zasto u Pafosu nije ostao.
  • don
    14.4k
    Rijeka ako prođe igra protiv boljeg Noah - Ferencvaros
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.