• don
    14.4k
    hajduka usra ždrijeb. Igraju sa pobjednikom Atletic Escaldes (Andora) i Dinamo City (Albanija)
  • Ludovic IX
    9.2k
    njima maresic vrijedi vise od kikirikija sto bi ovi dali.
  • Ivdzo11
    8k
    Varazdin isto ako prode dobar zdrijeb ima Larne ili Prishtina
  • crophantom
    1.1k
    Trebamo iskoristiti ovaj 8. Mjesec dok se konkurencija muči po Bakuu, Tirani, Bugarskoj i gdje god vec sve ne.
    Realno, sve ih je posrao ždrijeb, VŽ ako prođe Portugalce ima jebene šanse za PO.
    Hajduk ako opet s ovakvim ždrijebom 2. Godinu za redom ne uđe u PO nek se ugase ili barem sami sebe diskvalificiraju da se ne sramote više po svijetu.
  • Dzoni
    1.7k
    Nevjerovatno dobar ždrijeb naših klubova, al poznavajući ih, neće to iskoristit
  • shameless86
    371

ajmo pogađat repertoar pjesama na poljudu
  • Droljo
    18.8k

Oni moraju overačivat jebeno a mi podbacit brutal da nam budu blizu. Mirni smo 10-15 godina. Bez brige ljudi.
  • Crni86
    12.8k
    Mi se svi cudimo ko ce igrat kada ode uremovic, a svi smo zaboravili da su zamjenu doveli prije koji mjesec u vidu Maloce
  • BBB Sibenik
    6k
    Mislim da ova prodaja Uremovica ne spada ni blizu u taj rang a i nije da nece nikog dovest umjesto njega… mozda ne tolko kvalitetnog stopera ali ce dovest jednog drugog i uz to ofenzivnog igraca koji ce biti (ako je donekle spreman i 30% ozbiljan) genije za HNL, a to je AnteDani Olmić

Prodaju Uremovica za milion i nešto i rješavaju se 800k njegove place, a dovede Maresica na preporuku Garcie za tu odšetati i daju mu 400/500k place. Kužim logiku al pitanje oce li on bit tako dobar ka šta je bija u Istri
  • Mr Anderson
    12.9k
    Ti shvaćaš da su imali isto bodova kao i raspali dinamo koji je promijenio 5 trenera te sezone i koji je 70% utakmica odigrao bez 3 najbolja igrača + dinamo koji je doveo nikad gora 'pojačanja'. Koga oni budu doveli da zamjeni frukove statse? Jebala vas mrtva rijeka više.Droljo

Ajd se malo prezbroji u glavi pa probaj ponovo, ne znam jel te sunce lupilo ili gemišt pa lupaš.
    Moj prvi post je bio da nam je Rijeka veći konkurent od Hajduka o kojem se stalno piše, na što si ti napisao da ne budu ni Europu izborili, a izbore je svake godine i zadnje dve sezone su nam stalno tu negdje za vratom. Pametnom dosta za oprez.
  • IvanPerić1945
    132
    Pjevat će Torcida šipcima 'mrzim Dinamo srpsko ime to'
  • NitkoBitan
    29.2k
    Ja protiv Dinama navijat ne mogu, NE-MO-GU.
  • Droljo
    18.8k
    Pametnom dosta za oprez.Mr Anderson
    Oprez da. Ali meni ovo zvuči kao strah od jebene rijeke. Ako je istina da više ne želimo nikako raditi sa njima prognoziram im pad u sljedeće dvije godine ispod tovara pa čak i osijeka. Enter

zadnje dve sezone su nam stalno tu negdje za vratom.Mr Anderson

Baš se poklopilo sa naše dvije užasne sezone gdje se preslagujemo i radimo katastrofalan posao. Slučajno...
    Ne lupetaj ti.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Neće Ziri biti lako protiv Dinama. :cool:
  • Mr Anderson
    12.9k

A jebem ti, ja šumom ti drumom. Odustajem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.