• don
    14.4k
    hvala Bogu greške su sastavni dio nogometa. A puno bitnije od toga je da nije pogriješio jer ne zna, već je samo pogriješio.
  • El Madrigal
    524
    Uvijek čitam sve na temi koja me zanima i ono što mogu zaključiti da ekipica na 5 tema već 4 tjedna rapstavlja o Sandru Kulenoviću i pitam se: 1. Gdje vam je kraj? 2. Zašto?
    Sandro Kulenović uopće ne treba biti tema na transferima. Ako se pojavi kupac za 4+ milje eura onda može, do tada, on je igrač Dinama, naš trenutno prvi napadač. U redu, većina misli da nije za Dinamo, a ja mislim da nije za prvu špicu, ali svakako je igrac za Dinamo. Očito tako misle i Boban, Kovačević i Dabac, pa su shodno tome doveli igrača sa šireg popisa hrvatske reprezentacije, DD Belju, koji ce biti prvi napadač. Neka Kule svake sezone kao druga špica isporuči 10 -12 golova na utakmicama kada ce dobiti priliku, a Bogu hvala bit ce ih, i evo već je itekako igrac za Dinamo. Previše pljuvačine, previše analiza i tupljenja jednog te istog. Također, kada se radi o vratarima, činjenica je da ih imamo 4, ali Neva i Cavlina su u prednosti. Na temelju puno segmenata struka se odlučila za jednog kojemu se treba dati 10-15 utakmica minimalno kako bi se u kontinuitetu pokazalo je li netko za 1 inicu ili nije. Novi vratar dolazi u obzir samo ako je izvjesno da ova dvojica mogu biti transferirani. Iz HNLa možda Zelenika, od ostalih, nabrojani redom:
    1. Livaković
    2. Kotarski
    3. Horkaš
    4. Stranac
    Sad, koliko je to ostvarivo, znaju Boban I ekipa.
    Inače, Ivušić će, očito, postati prvi vratar reprezentacije ako Livaković ne sredi svoj status, a Dinamo treba dovesti vratara koji može biti i jedinica reprezentacije, ako ne hrvatske, onda barem neke osrednje države u okruženju, ali ovo drugo u krajnjoj nuždi. Ova trojica koje sam naveo, svakako bi bili konkurentni ako bi dobro branili u Dinamu. (LIVI sigurno)
    Smatram da je prijelazni rok odrađen sjajno, a za konačnu ocjenu pokazat ce vrijeme.
  • Dani Olmić
    1.9k
    Morata sigurno ide u Como - mozda onda ipak dodje onaj španjolac - iako nisam zagovarao te price o njemu, nekako bi mi bolje legao nego Bakrar
  • Sbkbbb
    404
    Sto se tice golmana, nas najbolji trenutno je Filipovic. Najkoncentriraniji, inteligentan decko i dobru igru nogom ima. Prosle sezone da ga je Sibenik imao od pocetka bili bi na sredini tablice.
  • rokikaciga
    3.1k
    Dobra igra nogom ali kaj se branjenja tice je ispodprosjecno. Pustio vise golova nego sto bi prosjecan golman trebao.

wobxsym.jpeg
  • Sbkbbb
    404
    istina, ali je igrao sa najslabijom obranom u ligi. Sa ekipom koja se 90 minuta branila.
  • rokikaciga
    3.1k
    Nema veze. Odnos primljenih golova i xG protiv njega bi trebao biti oko nule da bude prosjecan golman. Cini mi se da Fila to nazalost nije, cak i ono sto sam ga gledao uzivo ne uljeva povjerenje da moze Dinamo jedinica
  • modri-kibic
    614
    Dinamu na golu treba neki "luđak" (makar za sve golmane kažu da im nešto u glavi ne štima). Netko tko će i vikati na obranu, netko tko će imati tu jednu ludu obranu. Ono kaj je imao Livi u sebi. Koji će tom obranom podići ostatak momčadi. Neva je dobar golman, ali mi to kod njega nedostaje. U HNLu je najgore biti golman Dinama, imaš dva-tri udarca u cijeloj utakmici i od tebe se očekuje da ih očistiš i da si maksimalno koncentriran.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Radeljić je bio najbolji stoper prošle sezone u SHNL-u i zaslužuje veću pažnju u novcu nego što nam se nudilo.Nogo

Misku fali paznje, bas smo ga zanemarili ovaj prijelazni rok :fear:

Prijelazni rok bez poslova sa Miskovicem - dobar prijelazni rok :ok:

Stvarno je ljeto bez saga sa Rijekom odmor za dusu i tijelo. Odradili smo 10+ dolazaka i niti jedan klub nas nije zajebavao kao zalizani.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Uopće su bespredmetna ta silna trkeljanja o golmanima tu na forumu gdje dobar dio ljudi polazi od stajališta da je njihovo mišljenje jedino ispravno. U stvarnosti, veze s nogometom nemaju nego gledaju kroz Sofascore i slične gluposti. Golmana sad ne budemo kupovali, možda na zimu ako se pokaže da se na niti jednog ne možemo osloniti.
    Odluka koju je stručni stožer donio je najlogičnija i utemeljena na procjeni donešenoj iz prve ruke, s tim golmanima su svaki dan, znaju kako dišu i što mogu.
    I mjesto golmana je specifično, ne možeš se odlučiti za jednog golmana, pa onda kad on napravi kiks sljedeću utakmicu staviš drugog, pa trećeg, pa se nakon 5 kola vratiš opet na prvog.
    Nevistić je prvi golman i ako se ne ozlijedi biti će to sigurno prvih 7-8 jer mu treba neki kontinuitet da bi uhvatio pravu formu. Ako on ne iskoristi priliku, dobiti će je Čavlina, logičan slijed stvari. Ako ju ni on ne iskoristi, onda nemaš kaj nego se riješiti obojice i kupiti neku klasu. Kakav Filipović ko prvi golman, budimo ozbiljni.
  • Zagi
    10.8k
    Zašto za procjenu nije dovoljno 12 mjeseci loše igre nego je potrebno 18?
    Zašto 18, a ne 24? Dajmo mu još koju godinu, nadoći će...
  • Mr Anderson
    12.9k
    Zašto za procjenu nije dovoljno 12 mjeseci loše igre nego je potrebno 18?
    Zašto 18, a ne 24? Dajmo mu još koju godinu, nadoći će...
    Zagi

Evo, ti napiši Kovi i Bobanu otvoreno pismo da koji kurac daju Nevistiću jedinicu kad je forum struka procijenila drugačije.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Slazem se sa svin hore napisanim sto je kollega @Mr Andersonnapisao. Istina , nemozes se rijesiti 4 golmana i Neva jeste prvi. Ono sto mi smeta mozda je to da mi sa nevom vec dugo dugo vremena neznamo u biti do smo. Sto su njegova jke strane ,sta su slabe. Ja ne vidim napredak. On je dovesen Jos davno kao zamjena liviju kad smo mislili da livi ide. Vec tad u primeu nije bio ni slucajno golman liviju. Ni po cemu. Kollega je naver da ga u klubu najbolje poznaju,i njega i ostale. Sad smo dobili Novi strucni stab,trenera golmana pa bude vremena poraditi na svim stvarima , vidjeti jeli to to. Kako obrana ovisi o golmana,uigranost sigurnost, automatizacije ,tako i golman ovisi od stabile obrane. Naša je bila sve samo ne stabilna. Idemo dati povjerenje svima. Pogotovo golmanima ,pa onda sudimo na polusezone. Kao da idemo i trazimo greske od jednog do drugog. Dovelo se sve sta treba. Napadac i veznom na putu. E sad nam krila tanka, ne valja golman . Nemoguce je sve promijeniti i ne treba sve mjenjati u jednom prelaznom roku. Idemo pozitivno , bude sve top
  • Zagi
    10.8k
    Znači sobzirom da ga Boban nije (još) zamijenio, automatski je dobar i trebamo svi ko ovce stati u red tog razmišljanja.
    čestitam
  • Droljo
    18.8k
    Neva je baš imao nesreću. Prvo livi nije otišao pa kad je krenuo desi mu se ozljeda pa najgora ekipa u 20 godina pa 5 trenera u godini itd. Sad mu je šansa da krene normal nakon priprema i pokaže da je golman za dinamo. Ako nije do zime bumo izdržali sa tim šta imamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.