• deda
    38.8k
    Neće Kule otići, ako.....
  • Nogo
    8.5k
    Neće Bakrar doći ili neće Kule otići Deda?
    Iskreno, nadam se ovome da ćemo dovesti nekog drugog sem Bakrara.
  • Georginho
    187

Neće doći Bakrar ili neće Kule otići?

Sorry, sada tek vidim da je Nogo pitao isto. Nisam vidio njegov post kad sam tipkao.
  • don
    14.4k
    zna li se el Bakrar neće doć ili Kule neće otić?

pa odgovoria je odma u postu ispod..
  • tp1997
    1.8k
    Ak ti to ne možeš shvatiti i dati podršku Nevistiću, onda uživaj u uvjerenju kako si ti pametniji od svih, pa i od profesionalaca u klubu.Mr Anderson

U ovu raspravu samu po sebi se necu ukljucivati, jer tu stvarno vidim argumente na obje strane; iako bih volio novog golmana jasno mi je i zasto nije nuzno razumno sada ga dovoditi.

Ali ovaj narativ "ako se ne slazes ti si pametnjakovic i budala koja nema pojma jer je Boban/Kovacevic/struka sigurno u pravu" pobija cijelu poantu teme koja se zove "rasprave". Ako je dihotomija da se ili slazes sa odlukama sportskog sektora ili pametujes bezveze, onda se moze komotno gasiti tema, jer smisao je da ljudi, kao sto ime kaze, raspravljaju i debatiraju, a ne da svi pjevaju istu pjesmu.
  • Georginho
    187

Prvotno je post bio samo "Neće"
  • Mr Anderson
    12.9k

Pa to i radimo, raspravljamo. Ja sam samo kao argument u svoju korist dodao da se moje mišljenje podudara sa stavom struke.
    Ja se recimo ne slažem sa stavom struke da su Stojković i Galešić na klupi i o tome bi isto mogao raspravljati s nekim tko se slaže sa strukom u tim stvarima.
  • tp1997
    1.8k
    Sve stoji, apsolutno, ali jedno je reci da ima nesto u tome da je struka odlucila XY, a drugo da implicirati da je netko pametnjakovic i/ili neznalica jer se sa strukom ne slaze

A dodat cu da se ovdje ne radi samo ovom tvom komentaru nego nebrojenim komentarima, a dobivao sam ih i ja, koji na svako neslaganje odgovaraju sa otprilike "pa objasni ti Bobanu ako si tako pametan". Onda rasprava a priori nema smisla
  • Jurki
    18.5k
    Ja vise nis ne kuzim.
    Ako se dobro sjecam, bilo je receno da svi krecu od nule. I da ne postoji prvih 11.
    Vec da su svi dio prve ekipe.

Ja se recimo ne slažem sa stavom struke da su Stojković i Galešić na klupiMr Anderson

Zar bi oni trebali imati zagarantirano mjesto u prvoj momcadi?
    Njih dvojica ako ce dobro igrati.. nema tog trenera koji ih bu zakucal na klupu.

Ajmo tko jos leti van? Rpg?
    Pa da ih odmah transferiramo u pm.. jer su piskarala napisala da nisu u prvih 11.

Edit: jos ce minimalno 5 igraca izletiti iz prvih 11.. najbolje da izvlace papirice pa cije ime bude.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Znaci Kul(e)usic onda sigurno u Vukovar?
  • Fan
    1.2k
    Beljo, Kule, Bakrar. Kulušić onda nema nikakvog smisla u rosteru jer neće imat minuta, pogotovo ako ćemo uvijek igrat s jednom špicom, a i Topić može zaigrat špicu ako baš bude kritično pa je posudba jedini logičan izbor.
  • rokikaciga
    3.1k
    Kulusic mora skupljat minute. Nek ide na posudbu u Vukovar npr
  • hardek
    5.3k
    Ne znam koliko bi minuta i tamo uhvatio pošto je Knoll tamo tata mata. Ironično čovjek je napadač imena Torless :lol:

Možda neka Slovenija?
  • Orc123
    12.7k
    Valjda ste svijesni da nigdje u HNL Kulusic nece biti 1. Napadac....mozda kasnije se izbori ali nigdje nece imati startno mjesto napadaca....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.