• rokikaciga
    3.1k
    Ajde fala kurcu zavrsena saga sa Radeljicem i sluzbeno
  • Mr Anderson
    12.9k
    Znači sobzirom da ga Boban nije (još) zamijenio, automatski je dobar i trebamo svi ko ovce stati u red tog razmišljanja.
    čestitam
    Zagi

Ne moraš ti ništa, napisao ti je i kolega Shalla slično ko i ja, a tako vrlo vjerojatno razmišlja i Kova jer je to jedino logično u ovoj situaciji.
    Ak ti to ne možeš shvatiti i dati podršku Nevistiću, onda uživaj u uvjerenju kako si ti pametniji od svih, pa i od profesionalaca u klubu.
  • Crni86
    12.8k
    slazem se s ovime da golmanu treba konstanta i do opusa treba odabrat prvog golmana i istrpit ga kakav god rezultat bio.

Pitanje je samo procijene da li je neva, cavlina ili netko treci taj.

Naravno da imaju uvid zvone i kova u puno vise toga nego mi ostali, ali svi znamo da ima i bit ce i dalje igraca koji su na treninzima messi i cr7, a kad dode pritisak utakmice izgledaju kao da imaju dvije lijeve. Mislim da nije ovdje upitna nevina golmanska kvaliteta, koliko je upitna glava i samopouzdanje. Imao je on konstantu cijeli drugi dio sezone i osim vecih utakmica (hajduk i rijeka zadnji krug) ja se iskreno ne sjecam da nas je u bilo kojoj drugoj izvuko.

Vidjet cemo, mislim da bi svi bili najsretniji da je neva taj, ali meni mozak nakon ove godine nekako govori da ipak nije. Ali nada umire posljednja.
  • Mr Anderson
    12.9k

Tak je, kak je. Novi ljudi su tu, novi trener, logično mi je da ga ne žele odmah pokopati. Imamo 4 golmana, svaki ima mana i vrlina. Pretpostavljam da je dvojba između Čavline i Nevistića, sumnjam da o Zagiju i Filipoviću razmišljaju kao opcijama za prvog golmana. Trenutno je Neva prvi pick i o njemu ovisi hoće li zadržati jedinicu. Ak niš drugo, nitko ne bude mogao reći da nije dobio priliku. Ono kaj sigurno znam da ga niti jedan ozbiljan trener nebi mijenjao zato kaj je u prijateljdskoj utakmici dobio s pet metara gol kroz noge.
  • ElDorado
    4.8k
    Glede Miškovića. Negdje je pisalo da je nova politika Dinama da ne posuđuje igrače Rijeci, Osijeku i Loksi. Koliko ima istine u tome? Ako je tako sva podrška toj odluci!
  • Paggini
    59.8k
    Mišković koji dva mjeseca laje da Radeljića ne da za manje od 2 milijuna eura, da hoće Topića, da ovo, da ono.

I mi dovedemo za dž škotskog reprezentativca koji je igrao u Nottinghamu, Kopenhagenu i Las Palmasu.

E pa tako se to radi.

Sretno s prodajom Miškoviću!
  • Crni86
    12.8k
    Ono kaj sigurno znam da ga niti jedan ozbiljan trener nebi mijenjao zato kaj je u prijateljdskoj utakmici dobio s pet metara gol kroz noge.Mr Anderson

Mislim da to i nije kljucna stvar, vec je samo kap koja je ljudima prelila casu. Koliko utakmica se u 2025. godini dogodilo di mi iz prvog udarca primamo gol? Gdje protivnik ima 100% konverziju svojih prilika? Pa nemres bas protivnika ostavit na 0 udaraca i 0 prilika. Mora nekaj i golman skinut. Ljudi imaju osjecaj da je neva nastavio tamo di je i stao proslu sezonu… i zato su zabrinuti

Desi se svakom greska, pizdarija (sjetimo se livija i livaje) pa tak i golmanima. Mislim da ljudi u zadnjih godinu dana ne vide dodatnu vrijednost neve, odnosno da pace da unosi nervozu u ekipu svojom nesigurnoscu. Potrebno je gledati siru sliku, a ne se fokusirati samo na ovaj gol.

Naravno odluka je na Kovi i Zvoni i vjerujem da koju god odluku donijeli da ce navijaci pruzit podrsku i nadati se da ce to biti najbolja odluka za klub.
  • NB86
    16.9k
    Realno miskovic se naprodavo, ima sigurno i ponuda za fruka, razumijem ga zasto odbija ponude za radeljica, pogotovo ako radeljic nije tip koji bi bio nezadovoljan ili forsirao transfer
  • rokikaciga
    3.1k
    Neva je onu Jakirovu sezonu vrhunski odradio. Proslu je pao, vjerujem zbog ozljede leda i zbog promjene 4 trenera. Ima u njemu baruta, samo mu treba samopouzdanje dic i vidjet je li ozljeda leda istavila traga
  • Orc123
    12.6k
    Mi moramo shvatiti da s ovim Barcelona stilom nogometa cemo i primar golove,vise nego da se ucahurimo u 16m i igramo na kontre, to je neminovno. Cilj je dati jednog vise, a odiza ne grijesiti i ne primati pacerske golove ko sad Neva.

Obranu ce nam igrati igraci od 19,20,21 i 28g.....normalno da ce biti oscilacija....ali ne sumnjam da ce biti to dobro. Neva nek do zime pokaze jel moze davati tu smirenost i iskustvo iza tako mlade obrane.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Ljudi, pa nisu Kova i Boban idioti...dati će čovjeku priliku zato jer je zaslužio da pokaže je li je ili nije. Da, bio je loš prošle sezone, ali bili su svi. Ipak, pokazao je da može biti kontinuirano pravi u drugoj polovici pretprošle i početkom prošle sezone kada je iz utakmice u utakmicu radio čuda i izravno nam donosio bodove. Sigurno neće biti toliko loš da će biti neka velika šteta, vjerujem da imamo taj luksuz kvalitete da to istrpimo i vidimo koje je njegovo pravo lice. Ja mu držim fige i nadam se da će biti pravi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.