• Orc123
    12.6k
    sve 5 ali mislio sam ako se ukidaju mjesecne preplate da mi ne bi ukinuli....iskreno neda mi se đijenjati, nek bude kao i do sad, svaki mjesec mi 25. Uzimaju 2 eura a sad ta razlika 5 eura ne igra neku ulogu...tak placam od 2023. Kak je i pocela aplikacija.

Nadam se da ce ic na to da bude ko Hajduk digital, da cw se moc sve utakmice gledati na tome, mislim da se na Hajduk digital mogu gledat i hnl i one 2 utakmice europe svake godine.....za europu nisam siguran jer je uzorak fakat mali....

Ali treba teziti tome svakako.....
  • ksapi
    5.1k
    Mislim da će današnja posjeta samo najaviti kakva nas bolesno dobra navijačka sezona čeka
  • Orc123
    12.6k
    i da, Deda, fakat, moramo dici marketing na razinu na kojoj je Dinamo. Ako se moze 20milja uloziti u pojacanja onda se 20tis eura moze uloziti u nove kvalitetne marketing strucnjake. Pa mi si mozemo priustiti najbolje od najboljih u HR. Neozbiljno je da Hajduk 2 koplja ispred nas po pitanju toga, to u buducnosti ne smije biti tako. Ne moze se rec da nemamo dovoljno ljudi da odrađuju posao jer, ponavljam, proracun nam je veci od svih klubova zajedno, potrosimo na pojacanja ko sve zajedno svi klubovi u povjesti hnl i onda se mora i uloziti u ljude koji ce izbacivati kvalitetniji sadrzaj za nas, navijace i simpatizere kluba.

Stvarno se mora ozbiljnije pristupiti svemu tome. Naravno, to je nasljeđen problem od proslih struja, nisu to krivi DP, Boban, Zajec i ekipa ali mora se i to dici na ozbiljan, ozbiljan nivo jer Dinamo i mi to zasluzujemo.
  • Crni86
    12.7k
    Jedino normalno mi se cini da se godisnjake pusta na zapad dole, a one koji su preuzeli karte pusti na zapad gore s obzirom da su karte besplatne to je jedino sto godisnjacima moze dati nekakvu dodatnu vrijednost.

Kaj se tice dinamo plusa, pozitivno je svakako sta se ta app shvaca ozbiljnije ali nakon povijesti te ap mislim ds nije korektno da pretplata bude samo godisnja. Eto ja sam za proslih godinu dana uzeo pretplatu godisnju i kaj sam dobio? Veliko nista. Zelim reci da ljudi ne vjeruju app i trebalo bi se onoguciti mjesecna pretplata kako bi ljudi mogli i probat pogodnosti “nove” aplikacije jer ja prvi nakon ovog negativnog iskustva necu dat 20 eura.

Ps: pohvala zoni za napomenu da se sjedi gdje tko zeli itd. Ali zalosno isto tako da se mora raditi posao ljudi koji su za to placeni…Mozda da se razmisli da se ljude sa zone zaposli kako bi informirali javnost o vaznim informacijama u vezi kluba, utakmica i sl. Jer to im ide puno bolje nego trenutacnim ljudima u klubu koji su zaduzeni za to.
  • SanctaSanctorum
    37
    Poznat osjećaj u želucu se javlja iako je prijateljska utakmica sredinom 7 mjeseca. Teško se to može objasniti onome tko to ne osjeća, ali neke stvari se i ne trebaju objašnjavati. Nije prva pripremna utakmica, ali je prva na našem Maksimiru ove sezone. Možda zadnje sezone koju ćemo cijelu odigrati na njemu što je ogromna stvar za klub i navijače. Danas na Maksimir dolazi neka nova ekipa koja je doživjela ogromne promjene i koja tek treba dokazati da imaju ono što Dinamo traži. Bobanov jučerašnji intervju, najava konačne promjene statuta, izgradnja stadiona u Kranjčevićevoj, dedina najava razmatranja otvaranja zapada gore 19.7 u prijateljskoj utakmici protiv Kryvbasa. Snovi mnogih generacija se upravo ostvaruju i emocije su, barem kod mene osobno, na vrhuncu uoči početka sezone. Zato mislim da današnja utakmica i današnja najavljena posjeta nije samo dio priprema, već nešto puno veće od toga. Nešto za što su se mnogi ljudi borili mnogo godina i za što je bila potrebna velika žrtva. I hvala im na tome. Neka cijela ova sezona bude dinamovo proljeće, a mi ćemo uvijek biti tu jer Dinamo nije i nikad neće biti samo klub- već stil života. Za budućnost bez granica!
    DZIS!
  • skener
    5.2k
    pao ZD2
  • bbb medimurje
    4.2k
    Odlicno idu karte!
  • NitkoBitan
    29.2k
    Sjedit ce se i po stepenicama, bit ce puno ko sipak!
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Zna li se otkada danas radi TP za podizanje godisnjih?
  • Mikina lijeva kopačka
    116
    Kaj je prijenos na dinamo+ samo ili kaj?

Frend je negdje procitao da ide na Maxsport1, ali nema u programu. Mogao je otici na tekmu, ali on bi u birtiji gledal.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Kaj je prijenos na dinamo+ samo ili kaj?Mikina lijeva kopačka

Da, i to samo uz placanje.
  • Maximo
    799
    Rado bi si pogledo s mora uz pivicu...Al kaj ćeš
  • pešća
    442
    Ubaciš 19 eura u kasicu prasicu kluba za pojačanja i gledaš.
  • veselko tenžera
    4.7k
    prodao si Dinamo za 2 pive (po "morskim" cijenama) :smile:
  • Ludovic IX
    9.2k
    Jel danas klub riskira i očekuje manje od 3k godišnjaka jer mi se ne čini da nije samo 1100 karata bilo u prodaji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.