• Ivan1
    39
    Jel mogu ja ak vec imam godisnju preuzet besplatnu kartu da imam za uspomenu?
  • NB86
    16.9k

Da, ja upravo pokusao povezat godisnju al ne moze se jos
  • Izet Hajrović
    5.8k
    sramotan potez. Nakon što su ljudi koji su platili godišnju pretplatu "opljačkani" jer nije bilo nikakvog specijalnog sadržaja prema obećanjima, sada se obećavaju identične "pogodnosti" za identično loše korisničko iskustvo. Ajde da su barem ostavili onih 2 eura mjesečno da se može uplatiti pa odmah ukineš pretplatu i gledaš pripremne utakmice za 2 eura mjesec dana, ali ne, majstori stavili sada 19 eura koje treba platiti odmah. Nakon što jednu od utakmica nisu prenosili zbog "tehničkih" poteškoća, nakon što prvu pripremnu utakmicu dosta ljudi nije moglo gledati u cijelosti jer je pala aplikacija, nakon amaterskog komentiranja (Marku svaka čast na dobrom obavljanju posla glasnogovornika kluba i ostalo gdje pomaže, ali za komentatora nije i ok je ispuniti mu želju da komentira utakmicu Dinama, ali ne skoro cijele pripreme ako nije za to), oni, umjesto da se poklope ušima, uvode obaveznu pretplatu od fiksnih 19 eura. Evo, ja na mobitelu ne mogu nigdje pronaći u aplikaciji tu pretplatu, donja polovica ekrana je crna bez ikakvog sadržaja. Toliko o funkcionalnosti same aplikacije, UI i UX-u. Kapa do poda uključenima :clap:
  • mlinchica
    3.4k
    Evo, ja na mobitelu ne mogu nigdje pronaći u aplikaciji tu pretplatu, donja polovica ekrana je crna bez ikakvog sadržaja.Izet Hajrović

Meni je isto naslovna stranica od polovice crna ali ispod razvučenog naslovnog videa imaš traku s ostalim videima, pomičeš prstom, tu su poslagani.
    Ili na meniju imaš različite opcije (zadnje dodano, zadnje gledano, videoteka i sl.) gdje možeš pronaći sadržaj.
    Ako želiš aktivirati pretplatu, odeš na Postavke pa Račun i odfura te na tvoj račun. Pretpostavljam da ti piše kao i meni Informacije i padajući izbornik iza tog. Tu možeš kliknuti i pronaći ćeš Pretplate.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Meni je isto naslovna stranica od polovice crna ali ispod razvučenog naslovnog videa imaš traku s ostalim videima, pomičeš prstom, tu su poslagani.
    Ili na meniju imaš različite opcije (zadnje dodano, zadnje gledano, videoteka i sl.) gdje možeš pronaći sadržaj.
    mlinchica

Ma znam, pričam iz pozicije struke, ne smije početna stranica biti iskorištena samo 50%. UI, UX - loše.

Ako želiš aktivirati pretplatu, odeš na Postavke pa Račun i odfura te na tvoj račun. Pretpostavljam da ti piše kao i meni Informacije i padajući izbornik iza tog. Tu možeš kliknuti i pronaći ćeš Pretplate.mlinchica

Ovako mi izgleda kada otvorim račun:

Screenshot-20250718-173901-Chrome.jpg

Mislim, nema veze kad mogu na laptopu na webu to obaviti, ali ovo dovoljno govori o usluzi koju nude za 19 eura.
  • mlinchica
    3.4k
    Ma znam, pričam iz pozicije struke, ne smije početna stranica biti iskorištena samo 50%. UI, UX - loše.Izet Hajrović

Ali to se nekaj možda zmrdalo jer je prije bila naslovna stranica puna. Možda još poprave.

Ovako mi izgleda kada otvorim račun:Izet Hajrović

Onda ti je nekaj s aplikacijom. Jesi ažurirao? Jesi se prijavio? Ne znam :grin:
    Jer meni ti tu na računu piše normalno gore desno moje ime i prezime, jezik i imam traku s padajućim izbornikom, unutra sve te tehnikalije i između ostalog i pretplate.
  • tigric
    750
    Očekivao sam da će bolje ići online prodaja danas.
  • znajdatevolimja
    1.4k
    Koliko će nas bit sutra? Projekcije?
  • Maximo
    798

Ima neki link za to?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.