Evo, ja na mobitelu ne mogu nigdje pronaći u aplikaciji tu pretplatu, donja polovica ekrana je crna bez ikakvog sadržaja. — Izet Hajrović
Meni je isto naslovna stranica od polovice crna ali ispod razvučenog naslovnog videa imaš traku s ostalim videima, pomičeš prstom, tu su poslagani.
Ili na meniju imaš različite opcije (zadnje dodano, zadnje gledano, videoteka i sl.) gdje možeš pronaći sadržaj. — mlinchica
Ako želiš aktivirati pretplatu, odeš na Postavke pa Račun i odfura te na tvoj račun. Pretpostavljam da ti piše kao i meni Informacije i padajući izbornik iza tog. Tu možeš kliknuti i pronaći ćeš Pretplate. — mlinchica
Ma znam, pričam iz pozicije struke, ne smije početna stranica biti iskorištena samo 50%. UI, UX - loše. — Izet Hajrović
Ovako mi izgleda kada otvorim račun: — Izet Hajrović
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.