• Bernard
    810
    Vrlo vjerojatno sam subjektivan po pitanju Zvoneta al čovjek je moj idol i idol generacija ali kakav intervju kakva mirnoća kakav gospodin..
    I po pitanju angažmana i ideja znači akademija, kampus, statut itd.. Čovjek živi Dinamo.
    Zavalite se i uživajte ovo će biti dobra vožnja!!
  • Jay
    2.2k
    Već drugi put gledam i nemoguće je ne zaljubit se u energiju, iskrenost, ispravnost i emociju koju taj čovjek nosi u sebi za Dinamo.
    Treba ovo na repeat nakon kikseva u Goricama i Koprivnicama, klub je u pravim rukama.
  • jakov1
    741
    Drzak i zajeban tip, ali opet se vidi da ga hrani pozitiva, a ne mrznja i podjele. Necu sad vaditi citate da ne otvaram zabranjene teme, ali zacepio je usta mnogim navijacima koji projiciraju svoje komplekse na citav Dinamov puk.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Video sa Bobanom je 19. u trendingu na jubitu u Hrvatskoj.
  • Dino
    4.1k
    Dvaput sam pogledao danasnji intervju i mislim da bih mogao jos jednom za laku noc. Covjek je toliko elokventan, svakom rjecju pokazuje koliko voli Dinamo, zna o cemu prica i u sve je dobro upucen. Vjerujem da nas ceka jedno jako lijepo razdoblje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.