• Paggini
    59.4k

A mozda je pomoglo sto sam gledao na mobu, drugom mobu, laptopu i preko PS5.

Poslao materi da gleda, tati, stričevima, nema labavo
  • Slepicka
    245
    ja cu ovo pogledat sigurno jednom dnevno sljedecih 10 dana :)
  • Paggini
    59.4k
    Izbornik naš!Nema zaleđa Mikića

Nisam, nisam, samo #učenik i #štićenik
  • Orc123
    12.6k
    Mocno, odmjereno, jasno, emotivno, smisleno......moglo bi se nac jos brdo epiteta. Velik si Zvone....kako god ova sezona zavrsila ja ovom covjeku vjerujem i zelim ga na celu Naseg Dinama!
  • Boycie
    3k
    Ono kad se Zvone tako propisno isprska po svima da se i ja sad moram ici isprskat.

Ovo je renesansa slusati nakon svega sto smo morali slusati svih ovih godina.
  • Sajla
    10.9k
    Mislio sam da ću ovo gledati na povratku kući u pauzi između letova. Ali dok čitam koliko ste emotivni zbog ovog intervjua, zaključio sam da ću to učiniti u intimi vlastita doma. Nema smisla da suzim po inozemstvu.
  • Dino
    4k

Kakvo je to mlijeko u kavi stari...
  • Noel
    13.4k

Kava se po kaputu prepoznaje.
  • rokikaciga
    3k
    Poslusaj dvaput. Vrijedi.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Mislio sam da ću ovo gledati na povratku kući u pauzi između letova. Ali dok čitam koliko ste emotivni zbog ovog intervjua, zaključio sam da ću to učiniti u intimi vlastita doma. Nema smisla da suzim po inozemstvu.Sajla

Zatvori se u sobu, spusti rolete, ugasi svjetlo i poslušaj.
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Odličan intervju! Bilo je gušt za slušati, praktički je pokrio sve teme vezane za klub, od stadiona do dolazaka i odlazaka igrača. Drago mi je i da je raščistio što se stvarno dogodilo kod odlaska Petkovića i Pjace i da je naglasio da mu nije padalo na pamet nekome smanjivati postojeći ugovor.
  • miro
    7k
    Mene najviše raduje ovo oko klupskog kampusa u Kampusu Borongaj, jer već dugo razmišljam kako je to najlogičnije prostorno rješenje, još ako ga prometno povežu u budućnosti...
  • Mladi Starac
    340
    Zvone naš!!
    Upravo pogledao... Znači milina ga je slušati.
    Tako mi je drago da je u klubu napokon.

Zvone samo naprijed!!
  • Noel
    13.4k
    Nitko da pohvali Bošnira na pitanjima. Čovjeka ste razapinjali na pripremama di je čak solidno komentirao za prvi put. A sad nitko da ga pohvali pa evo ja ću. Marko svaka čast za intervju i pitanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.