• Mali Zeus
    18.8k
    Do koje Godine imamo jos Ugovor s Castore....bilo bi Top ubuduce umjesto Castorea, Nike da uspijemo uzet za buduceg PartneraVedraca

Brate, što ćemo s velikim slovima?
  • Sajla
    10.9k
    da moram pogađati, rekao bih da inače koristi njemački. Dinamo nas spaja na svim zemljopisnim širinama
  • Vedraca
    175
    Velikim slovom se piše ono što želis da se naglasi, da li je u pitanju nečije ime, naziv, važan povjesni događaj, početak nove rječenice i slično.
  • nemapredaje
    5.6k

Kaj?!? To neki novi hrvatski?

Zna se jako dobro što se piše vlikim slovima, a to godina, ugovor, top i partner nisu.
  • Mali Zeus
    18.8k
    ↪Mali Zeus Velikim slovom se piše ono što želis da se naglasi, da li je u pitanju nečije ime, naziv, važan povjesni događaj, početak nove rječenice i slično.Vedraca

Pa i ne baš, ali dobro.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Velikim slovom se piše ono što želis da se naglasi, da li je u pitanju nečije ime, naziv, važan povjesni događaj, početak nove rječenice i slično.Vedraca

U Njemackoj da, ovdje ne.
  • Vedraca
    175
    dobro vidim da si "Pismoznalac" pa eto....Mea Culpa! Uglavnom da razrjesim zasto velikim Slovima ??....jer mi Mobitel tako prebacuje kad pisem...a posto nepisem i nesaljem u Ministarstvo nego u Zonu nemam Volje ni Potrebe da pregledam i mjenjam.
  • Vedraca
    175
    ja sam Austrijanac
  • Infinity
    19k
    @Vedraca, za pocetak, ne pisi post za postom. Imas pola sata da izmijenis post koji si napisao, pa nema potrebe da pises jedno ispod drugog.

Mozes u jednom postu odgovoriti na vise njih, nema potrebe da za svaki odgovor pises novi post.
  • Ludovic IX
    9.2k
    ja sam valjda jedan od rijetkih koji dizajn dinamovog dresa doživljava ovako - kako je meni onaj pumin iz 82 odnosno retro izdanje od prije 10+ godina najljepši dinamov dres, moji zahtjevi za dizajn dresa su jasni - modri dres bez ikakvih gluposti na sebi, logo dobavljača na desnoj strani i najljepši grb na desnoj.. i to je to. sve ostalo mi je višak na dresu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.