• Eduardo
    24.9k
    petogodišnji ugovor potpisan je prošle godine pa računaj koliko je još ostalo do isteka :smile:
  • Vedraca
    174
    Evo izracunat cu i za tebe....znaci Jos 4 Godine
  • Felip
    610
    Taman vremena da se novi sponzor predstavi na novom Maksimiru.
  • NORTE
    17.3k
    Do koje Godine imamo jos Ugovor s Castore....bilo bi Top ubuduce umjesto Castorea, Nike da uspijemo uzet za buduceg PartneraVedraca

Ne treba nam Nike kad polako odustaju od Sponzorstava Nogometnih klubova, a sve se ionako vrti oko Novca pa je bitno ono koliko Plaćaju po Ugovoru.
    Castore nam daje i Mogućnost odabira vlastitog Dizajna.
  • Felip
    610
    Iskreno, ova retro furka za ovu sezonu mi nikako nije sjela.
    Čak ni taj novi font na stražnjoj strani. Sve mi je to dosta tanje nego prošle sezone da mi je čak i onaj zetov žuti sad avion, ali ova robica za trening koja je ostala je baš top.
  • Vedraca
    174
    ko je biro onda ove dresove
  • Paggini
    58.7k
    ko je biro ondaVedraca

Klub ih je dizajnirao i nitko od castorea nema ni slicne dresove, dok je Adidas, Nike, Puma odabir kalupa kojeg bira 50 ostalih klubova.
  • Vedraca
    174
    Nema TU Puno Filozofije npr. Adidas se vidi kod Hajduka Dizajn....zamisli Plavi Dres Novi Logo adidasa 3 crte bez natpisa.....Grb i Sponzor......plavi Bjeli/Crni i et. Bilo bi top ljepo isto kod Nikea.....Ali Ako imamo vise Love Po Ugovoru onda je to naravno najbitnija Stvar
  • Bosskovitz
    17.5k
    Nema TU Puno Filozofije npr. Adidas se vidi kod Hajduka DizajnVedraca

Vidi se koji su dizajn izabrali iz kataloga.
  • Infinity
    18.9k
    Iako nam je Castore dao da sami biramo sto zelimo, mene se od pet predstavljenih dresova dojmio tek jedan. Zao mi je sto 'bijeli' nije onakav kakav sam zelio, ali...

Ja jesam zagovornik toga da se svima treba ponesto ugoditi, nikako svima sve, jer je to nemoguce. Meni se svidio jedan dres iz prosle sezone, pa se nadam da ce treci iz ove za moje oci biti bomba, jer su mi ova dva :meh:

Sto se tice ostale ponude u shopu. Imam adidasovog asortimana dovoljno da mogu napuniti jednu torbu, Castore nemam bas nista. Da sutra moram birati, vratio bih adidas bez razmisljanja. Od prvog dana mi nisu sjeli i jos uvijek stoje u crvenom.
  • Dzoni
    1.6k
    Meni se sviđaju dresovi koje Macron pravi, zanimljivi uzorci, boje, nijanse itd. Samo ne znam kakav im je ostali asortiman koji nisu dresovi i kakva je kvaliteta
  • Pacho
    2.3k
    Vjerojatno nas nema puno koji tako misle, ali Adidas oduvijek asociram uz neke sabane iz bivseg sovjetskog bloka. Nikad mi nisu legle te 3 crte.
  • Paggini
    58.7k
    Ako je Castore bio dovoljno dobar za Christiana Hornera, dovoljno je dobar i za mene
  • NitkoBitan
    28.7k
    Najjaci su mi dresovi iz nizih talijanskih liga od manje poznatih talijanskih marka obleke. Fora to izgleda al mislim da bi u tome izgledao kao gypsy king.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.