• Mali Zeus
    18.8k
    Sjajno do sad.
  • Crni86
    12.7k
    Možda je u objavi rekao da ništa od Miereza, a Mierez uletio u zadnji tren pa režu taj dio :lol:Nogo

Nije do marketinga nego je PU mijenjao nesto u zadnji cas. Bezveze ljude napadate.Papastrumf

:chin:
  • jedan u nizu
    14.1k
    ''i meni je pun k Zvone Bobana nekad'' - Z.Boban 2025.

:lol:
  • Thor
    299
    [img]http://20250718-102849.jpg
  • Paggini
    59.4k
    xZRoCyf.jpeg

Obavezna oprema za slusanje Bobana
  • masacusec
    5.8k
    Nismo ni svjesni kakvu veličinu od čovjeka u klubu imamo, i to na čelu kluba!
  • JMastermind
    818
    gle lik puši iste cigarete kao i ja, znao sam da ima nešto u tebi.
  • Crusades
    17k
    Suptilno se posrao po novinrarima i njihovom pisanju i istovremeno odgovorio zašto nije bilo klasične press konferencije :heart:

Nakon 2 pitanja bi valjda sva piskarala sterao u k
  • ElDorado
    4.8k
    Promijenio se zvuk u 15. min
  • deda
    38.6k
    Drago mi je da ste gladni, ali ne budite jadni.
  • ElDorado
    4.8k
    Fino se posrao po novinarskim gnjidama. Baš lijepo za slušati
  • Crusades
    17k
    Drugi put već :starstruck:
  • Filip85
    342
    Gdje si šaljicu kupio ?
  • Paggini
    59.4k
    Kapetan je nevjerojatan za slušati, mogao bih danima biti zakeljen za ekran dok on govori.

Toliko iskrene ljubavi, toliko poštovanja prema klubu, prema i igračima koji nisu nužno taj klub poštovali, toliko i realnog gledanja na stanje u klubu, na promjene koje su se morale dogoditi, na novu situaciju, a toliko i kritike prema žoharima (kakti "dinamovcima") koji od kluba rade ono što on nikad više neće biti.

Ovo treba svaki dinamovac pogledati
  • Mali Zeus
    18.8k
    Kapetan je nevjerojatan za slušati, mogao bih danima biti zakeljen za ekran dok on govori.

Toliko iskrene ljubavi, toliko poštovanja prema klubu, prema i igračima koji nisu nužno taj klub poštovali, toliko i realnog gledanja na stanje u klubu, na promjene koje su se morale dogoditi, na novu situaciju, a toliko i kritike prema žoharima (kakti "dinamovcima") koji od kluba rade ono što on nikad više neće biti.

Ovo treba svaki dinamovac pogledati
    Paggini

mene trnci prolaze dok ovo slušam, majke mi. Sve si rekao.

Kad ga vidim s malim dinamovom značkom na odijelu suza mi kane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.