• Mali Zeus
    22.2k
    Sjajno do sad.
  • Crni86
    25.1k
    Možda je u objavi rekao da ništa od Miereza, a Mierez uletio u zadnji tren pa režu taj dio :lol: — Nogo

Nije do marketinga nego je PU mijenjao nesto u zadnji cas. Bezveze ljude napadate. — Papastrumf

:chin:
  • jedan u nizu
    20.2k
    ''i meni je pun k Zvone Bobana nekad'' - Z.Boban 2025.

:lol:
  • Thor
    4.4k
    [img]http://20250718-102849.jpg
  • Paggini
    101k
    xZRoCyf.jpeg

Obavezna oprema za slusanje Bobana
  • masacusec
    8.3k
    Nismo ni svjesni kakvu veličinu od čovjeka u klubu imamo, i to na čelu kluba!
  • JMastermind
    1.8k
    gle lik puši iste cigarete kao i ja, znao sam da ima nešto u tebi.
  • Crusades
    26.1k
    Suptilno se posrao po novinrarima i njihovom pisanju i istovremeno odgovorio zašto nije bilo klasične press konferencije :heart:

Nakon 2 pitanja bi valjda sva piskarala sterao u k
  • ElDorado
    15.6k
    Promijenio se zvuk u 15. min
  • deda
    48.5k
    Drago mi je da ste gladni, ali ne budite jadni.
  • ElDorado
    15.6k
    Fino se posrao po novinarskim gnjidama. Baš lijepo za slušati
  • Crusades
    26.1k
    Drugi put već :starstruck:
  • Filip85
    1.6k
    Gdje si šaljicu kupio ?
  • Paggini
    101k
    Kapetan je nevjerojatan za slušati, mogao bih danima biti zakeljen za ekran dok on govori.

Toliko iskrene ljubavi, toliko poštovanja prema klubu, prema i igračima koji nisu nužno taj klub poštovali, toliko i realnog gledanja na stanje u klubu, na promjene koje su se morale dogoditi, na novu situaciju, a toliko i kritike prema žoharima (kakti "dinamovcima") koji od kluba rade ono što on nikad više neće biti.

Ovo treba svaki dinamovac pogledati
  • Mali Zeus
    22.2k
    Kapetan je nevjerojatan za slušati, mogao bih danima biti zakeljen za ekran dok on govori.

Toliko iskrene ljubavi, toliko poštovanja prema klubu, prema i igračima koji nisu nužno taj klub poštovali, toliko i realnog gledanja na stanje u klubu, na promjene koje su se morale dogoditi, na novu situaciju, a toliko i kritike prema žoharima (kakti "dinamovcima") koji od kluba rade ono što on nikad više neće biti.

Ovo treba svaki dinamovac pogledati
    — Paggini

mene trnci prolaze dok ovo slušam, majke mi. Sve si rekao.

Kad ga vidim s malim dinamovom značkom na odijelu suza mi kane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.