• Droljo
    18.6k

A Dobro ti nije? Meni je ok, ali to što kažeš belje je super. Bar sam 50% pogodio. Ima u meni još dinamita :monkey:
  • badjibadara
    6.6k
    ostali ne mogu u istu rečenicu s kulenomBBBaranja

Pa kolega, ostavi nam preporuke, adrese, način dostave tih neindustrijskih... da se bacimo u hedonizam.
  • BBBaranja
    3.8k

Meni osobno Dobro i nije baš dobro,ali to ne znači da nije dobar :grin:

Ako te stvarno zanima nešt javi se u inbox pa ćemo vidjeti šta se da rješit.
  • badjibadara
    6.6k
    Ako se sve poklopi, obišao bih Baranju obiteljski dan dva prije Osijeka, čisto hedonistički, klopa i vino, pa usput i suhomesnato natrpao. Ako ne, odgađam za rujan.
  • Hrdjavi
    3
    Bok svima, novi sam tu na forumu. Razmišljam već dugo jel da kažem šta mi se desilo prije par mjeseci ili da prešutim. Ali ajd, kazat ću šta je bilo, no zbilja nemojte širiti okolo.

Idem ja tako poslije pub kviza do svog auta. Boca Jamesona u ruci, poletan i sretan jer sam pobjednički završio kviz sezonu u Bjelovaru - dakle sve po P.S.-u.
    I sad dolazim u ulicu gdje sam parkiran i jebiga, tražim pogledom gdje je točno moj auto. Noć je, svi su auti tamni - znate kak je to. I sad, kako ja pozorno skeniram ulicu, vidim ja da se jedan od auta trese.

I ako išta znate o Hrđavom, onda znate da ima jako izraženu svijest o građanskoj dužnosti, jel?
    Možda netko umire u auto - nikad ne znaš. Epilepsija, srčani, ovo-ono.

Ništa, ja brzo dođem do auta i tada shvatim da se dešava seksi-tajm. Možda sam mogao malo brže otići od auta, ali i ja, kao i svi mi volimo malo vidjet kak to drugi ljudi rade, jel? Uvijek imaš nešt za naučit.

I radi tih par sekundi skuži mene tip koji taslači, i ispade da je to nitko drugi doli proslavljeni hrvatski nogometaš i bivši dinamovac - Ognjen Vukojević. Sa nekom klinkom koja očito nije njegova supruga.

Ja ne znam kak, ali začas se on stvorio do mene. Okej, ako ste ga kad gledali kak igra nogomet, jasno je da može vrlo brzo pokriti veliki prostor. Na tome je praktički i napavio karijeru.

Kaže meni Ogi onak zabrinuto: "Slušaj, i ja sam čovjek od krvi i mesa, jel se možemo kak dogovorit da ovo ostane između nas. Znaš, brak je malo u krizi, ovo-ono..."

E sad, ako išta znate o Hrđavom osim ovog o građanskoj dužnosti, onda znate da je Hrđavi osoba koja pronalazi rješenja - nije osoba koja stvara probleme, jel?

Kažem ja: "Nema problema Ogi, ali trebam i ja od tebe neku uslugu onda. Ajd mi reci koji ti je najdraži igrač Dinama u povijesti."

Ogiju se u tom trenutku izbrisala sva zabrinutost sa lica. Pretvorila se u sreću. Još znate svi kako za vrijeme seksa se opuste svi facijalni mišići pa smo zgodniji nego obično. Tak i Ogi - moram reć čovjek se transformirao.

Reče Vukojević: "Pa Hrdjavi, zar nije očito? Najdraži igrač mi je Ogiwara"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.