• Droljo
    18.6k

Govorim za starije strance koji su odradili par godina tu. Niti jedan riječ nije rekao protiv kluba i Mamića, naprotiv. Tonel, Cufre i slični. Ti si se uhvatio agencije.
    Jedino kaj mogu priznati "braći" je da su oštetili klub, nikaj drugo.JakovK6
    Ne moraš meni pametovati oko toga. Bez brige.
  • Jos-Optimus
    6.4k
    promašio si poantu...pričamo o igračima s imenom koji su u smiraj karijere dolazili ovdje. Nije ovdje riječ o Mamićima, ali činjenica je da je Dinamu porastao rejting kad je Nowotny isplaćen bez ikakvih repova, ozljedama unatoč, do tada je puno igrača imalo loša iskustva na istoku Europe. Tada su počeli dolaziti Cufre, Tonel, Sigali...i svi ostali. Btw, taj Nowotny je u tekmi protiv Arsenala u Zagrebu pokazao koja je igračina kad je prvis tao na loptu i smirio ekipu od straha, šteta zbog ozljeda.
  • JakovK6
    231
    Ne moraš meni pametovati oko toga. Bez brige.Droljo

pa ne pametujem ti ako izrazim suprotno mišljenje. samo smatram da nije neki uspjeh ili priznanje ako si isplatio igrača onak kako ste se dogovorili i to je to..
  • scooniepenn
    5.1k

Jako lijep i pohvalan potez Bobana, no kao istinski zaljubljenik u satove moram reci nesto o cemu sam i ranije pisao, a to je da Dinamo mora puno bolje od ovog Kineza. Tu ima puno prostora, cak sam na tu temu i dao neke prijedloge klubu, no nista konkretno se tu jos nine dogodilo sto je steta.
  • Davieboy86
    682
    Uz jutarnju kavicu ta mi je misao takodjer dosla u srce. Zaista , mozemo pricati kasnije tek o prilagodbi novih igraca, ali napraviti ovakvu smjenu igraca , moze covjek jedino koji : - posjeduje enormnu ljubav prema klubu ; - koji je za takve stvari sposoban i kompetentan . A s obzirom da svi jednostavno osjetimo te vidimo sa kojom predanoscu u klubu Zvone radi mozemo , nadam se svi, zajedno ustati i zapljeskati mu. Ogroman respect Zvone. Naklon do poda!
  • Davieboy86
    682
    Offtopic s obzirom da istocni susjedi to znaju vrlo osebujno prepricati… :lol:

https://www.instagram.com/reel/DLfoB1LoV04/?igsh=cWU3bGQwZ3JzeG8x
  • ElDorado
    4.8k
    kaj se tiče Novotnija tu priču baš znam. Lik je nakon svjetskog prvenstva planirao prestati zbog ozljeda koje su ga mučile. Njegov dolazak bio je čisti rikverc. Ok možda su oni ciljano htjeli pokazati eto Dinamo je veliki klub pa dovodi jake igrače. Ali rikverc čisti.
  • Droljo
    18.6k

Ton mi se nije svidio :lol:
  • Jos-Optimus
    6.4k
    ok, to nisam znao, ali da, ne čudim se
  • YasutoWakizaka
    208
    Završiš svjetsko, imaš problema s oba koljena, sljedeća tekma...
    30584141.jpg?_gl=1*t8wtb0*_ga*MTQ2Mjk0NTM4MC4xNzM0NTI2NTMw*_ga_0PCQNHB2ZD*czE3NTI2NDkwMDAkbzE3JGcwJHQxNzUyNjQ5MDAwJGo2MCRsMCRoMA..

'Can they do it on a cold rainy night in Stoke'
  • Slepicka
    229
    kako god zavrsilo ovaj transferni rok i slaganje ekipe, a nadamo se najboljem naravno, Boban svakim danom dokazuje ono sto se pricalo, ili ce biti unutra 100% ili nikako. Lik uz toliko operative koju danonocno odradjuje ode sam pred igraca i gura mu kofer. Pa kad se pise da je nazvao svakoga igraca i sat vremena pricao o novome Dinamu kojeg je on zamislio, sada sam uvjeren da je to istina, pa kako onda netko da odbije doci. Koliko se covjek predao klubu, sigurno mu pati i obiteljski zivot trenutno, to stvarno svatko od nas treba cijeniti...statut, transfer rok, stadion, u svemu je unutra totalno, jos se samo nadam vijestima za taj trening kamp kod Kraša, to se mora rijesiti ubrzo da napravimo pravi trening kamp dostojan pravog europskog kluba, siguran da se u pozadini radi i na tome..racunajte da ce i tu trebati minimalno 20ak milijuna, ali bez toga kao i bez stadiona ne mozemo naprijed kao klub, privuci jos bolje igrace, privuci vise ljudi uz klub i napraviti vise od onoga sto.smo.postigli zadnjih 7 godina u Europi..u sljedecih par godina infrastruktura je kljuc za stvaranje mocnog kluba
  • YasutoWakizaka
    208

I još k tome Ne prima plaću...
  • nwankwo646
    643
    ... čaki se čini da mu je Mckenna spomenuo holidays, a Boban reče: nooo no
  • Crni86
    12.6k
    ali upravo to i kupuje igrace, struku, ostale zaposlenike. Zvone pokazuje upravo svojim primjerom kako svaki clan dinama treba shvacati svoj posao i za to mu treba skinut kapu.
  • ElDorado
    4.8k
    Mogli smo i Horkaša piknut u paketu. Ak baš idemo u fresh start.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.