• Sajla
    10.8k
    Je, pa kaj vi ne znate kakva je Livaja legenda u Las Palmasu? I Horkaša su odma za njega pitali. A tolko su McKenni o njemu napripovedali da mu je došlo zlo pa je odlučil da bu došel k nama i ispuhal taj balon.
  • Orc123
    12.6k
    to mi posve jasno, ali mi i jasno da kolika god provizija i ugovor od Scotta nije skuplje da smo platili Radeljica i vezali ga ugovorom, a CV jednoga naspram drugoga je nemjerljiv....moze Scott ispast prosjecan ali ako poredis jednoga i drugoga to je fakat neusporedivo..
  • Noel
    13.2k

Poanta upravo i je to kaj si napisao. Da se stoperi znaju branit i kad izgube poziciju i kad moraju branit širok prostor i kontre i polukontre. A to se Dinamu u HNLu jako često događa.

A gle Livaja i branjenje njega.. Sjećam se malog Živkovića i njegove jedne utakmice kad je izdominirao Livaju dok je igrao na prvoj posudbi u Lokomotivi. To nije pokazatelj da je Živković stoper za Dinamo. Nakon te utakmice povuklo ga se bezpotrebno sa posudbe. Dinamo je primio par istih golova od Livaje zadnjih par tekmi. Duga lopta na njega on se odvaja bez problema od stopera prima ju i zabija. Nikakva snaga ni hrvanje čisto postavljanje praćenje igre koncentracija agilnost i brzina odluke.
  • marcio amoroso
    43.4k
    ali mi i jasno da kolika god provizija i ugovor od Scotta nije skuplje da smo platili Radeljica i vezali ga ugovoromOrc123

Stvarno ne znam brojke, ali nemoj se okladiti na ovo.

Ja se sjećam da je Bayern Lewi i agentima platio 100 milijuna za potpis iako je bio slobodan igrač.

Edit: ja sam uvjeren da je McKenna bolji od Radeljića i drago mi je da on dolazi, ali kažem, financijski ne mora značiti da je isplativije.
  • Infinity
    19k
    I da je po novinarima Mierez trazio milijun od nas i da smo bili spremni platiti.

Provizije za potpis slobodnih igraca uopce nisu male.
  • marcio amoroso
    43.4k
    Sjećam se malog Živkovića i njegove jedne utakmice kad je izdominirao Livaju dok je igrao na prvoj posudbi u LokomotivNoel

I u toj spomenutoj utakmici je Livaja zabio gol.
  • Laugreano
    4.5k
    mislin da je kolega prije svega mislia na fizikalije, agresivnost i sl.don

Da da, na to sam mislio. Za mene je i torrente recimo old school stoper. Citanje igre, snaga, agresija, fizikalije, jednostavnost. Ne znaci nuzno da nabija lopte u bunar, Al ne trebamo ocekivat da igra ko Šutalo. Nadam se da je ipak nesto veca klasa od Torrentea.
  • Orc123
    12.6k
    a ne znam, sumnjam da smo isli van okvira ali da .... Zvone je mislim do sad odradio pravi, lavovski posao, tako da vjerujem da cw tako i zavrsiti. Po meni napravljen pravi mix domacih i stranih, mladih i iskusnih igraca. Mozda ce trebat jos krilo ali u globalu napravili smo pravu smjenu generacije i kad se to ukomponira mislim da cemo imati top ekipu i to na duge staze.....
  • marcio amoroso
    43.4k

Ja isto mislim da sad imamo dobro posloženu momčad. Sada se nadam da ćemo još neke igrače koji su višak unovčiti i još dodatno rasteretiti budžet.
  • NitkoBitan
    29k
    2 milijuna eura McKennu i njegovim agentima umjesto 2 milijuna eura Miskovicu za Radeljica ANY DAY ANY TIME.
  • Orc123
    12.6k
    i ja se nadam, na nekima bi se jos i neka ozbiljnija cifra mogla okrenuti.
  • Thor
    278
    [img]http://Screenshot-20250715-235154-Samsung-Internet.jpg

Tako se to radi, doceka igraca, preuzme kofer...ma bravo Zvone :heart:
  • sanjinlego
    4k
    Kad smo već kod Živkovića, navodno nam je blizu bio Filip Živković iz Osijeka. Trebao je potpisati za Dinamo, pa ići na posudbu u Zrinjski, ali čini se da je sve propalo zbog opcije posudbe?
  • Beowulf112
    393
    Ajmo sutra da dovedemo duo Beljo-Mierez...cak mi taj Zajc nemirise na neko pojacanje ko ova dvojica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.