• Droljo
    18.6k
    Ja sam belju zalio. Škrlet je u pitanju.
    IMG-20250715-161704.jpg
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Uglavnom bi bio rad uz slike i videe najvjerojatnije, al mislim da se cak necu ogranicavat sto se tice utora, radije Pro osim ako ne nadem neku bas super ponudu za Air

Hvala na savjetu
  • reziser
    7.6k
    eto jedno super prometno rješenje....
    pazite kolko pivica i gembaca popijete da netko nebi nastradao....

biciklisticka staza
  • NitkoBitan
    29k
    Dobro da se zatvorila tema Grad Zagreb haha. Sve gore od goreg.
  • jedan u nizu
    14k
    Sad ce opet ispasti da branim ove na vlasti, ali ovo je meni zapravo dobro rijesenje, tko god ga napravio.

Tisucu puta prolazim biciklom od baruna Filipovica prema centru ili obrnuto, i voznja tamo je kriminalna.

Postoji bic staza od Zagrebacke ceste skroz do tog krizanja, i tu prestaje.
    Ako zelis nastaviti ravno, prema trgu Fr.rep ne mozes. Ne postoji rijesenje osim teleportacije, jer nastavak prema tamo nema bic stazu nego je cesta sa oznakama dijeljenog prometa sa biciklistima. Jedino sto možeš je na divljaka ovako dijagonalno preci tamo kada ulovis priliku i tada si u zescem prekrsaju.

Ne postoje niti pjesacki prijelazi gdje bih mogao sici sa bicikla i odgurati ga tamo.

Ista stvar i u povratku. Vozis se do tog raskrizja i trebas se dijagonalno teleportirati. Svaki drugi pokusaj je van zakona i krsenje propisa.

Ovakve komentare mogu pisati samo ljudi koji se nisu provozali 100m biciklom po gradu, ili nisu nikad naletili na to krizanje.
    Sada je krizanje regulirano i biciklom se moze ZAKONITO proci njime, bez da se uzima mjesto automobilima, pjesacima ili bez potrebe prelaska na crveno na semaforu.

Rdavom k*rcu svaka dlaka smeta, pa tako i ovoh 10m biciklisticke trake koja nikome ne smeta ili oduzima prostor.
  • Nolifer
    11.9k
    Rdavom k*rcu svaka dlaka smeta,jedan u nizu

S ovim djelom se mogu apsolutno složiti s tobom kolega, onda nismo trebali ni ratovati u temi Zagreb i voditi ratove jer vam je sve smetalo, pa tako i sada sve smeta. To je tak
  • Droljo
    18.6k
    Vi baš volite kad sam ja ljut...
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Rdavom k*rcu svaka dlaka smetajedan u nizu

Zanima me pozadina kako je nastala ova izreka? I čija dlaka? :chin:
  • Nolifer
    11.9k

stavi si nadimak onda ljuti kečap :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.