• veselko tenžera
    4.6k
    Naš prijelazni rok za 3, Hajduk i Rijeka za 4.

Prognoza je troboj za titulu.

S razlogom lijepim ovdje, vratit ću se za cca 2 mjeseca.
  • ElDorado
    4.7k
    Krušelj? Dokazana budaletina.
  • Jos-Optimus
    6.4k
    Ja sam u šoku da je ovako nešto moguće napisati
  • Krizy
    58.9k

Još je bolja prognoza za prva tri kluba.
    Nostradamus :rofl:
    Rijeka - borba za titulu
    Dinamo - borba za titulu
    Hajduk - borba za titulu
  • ElDorado
    4.7k
    - Čast mi je pozdraviti Ivicu Ivušića kao novog igrača Hajduka, najboljeg hrvatskog vratara.

I Vučević se odmah počeo drogirati
  • Pacho
    2.4k

Kakav ce orjunaski pritisak uslijediti cim Livakovic pogrijesi.
  • Crni86
    12.5k
    moze uslijedit kad je iduci po redu kotarski koji na mnogo visoj razini brani puno bolje od Ivusica

Lik je 3. golman, a bio bi i 4. da Labrovic nije zacementiran na klupi u Augsburgu
  • Goncalo Santos
    181
    Je li javio netko ovima u Kopenhagenu da su dzabe platili 5 mil za Kotarskog, mogli su imati najboljeg hrvatskog golmana za 400k.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    nikad nisam shvaćao tu magareću potrebu da sve svoje proglase "naj" nečim.

ako za potrebe priče treba najbolje - najbolje je
    ako za potrebe priče treba najgore - najgore je
    ako za potrebe priče treba najluđe - najluđe je
    ako za potrebe priče treba najpametnije - najpametnije je
  • Dzoni
    1.7k
    Da Ivušić nije iz grada i kluba iz kojeg je, od odlaska u Pafos vjerovatno nikad ne bi bio u reprezentaciji. Droga je sjebana stvar
  • BBB Sibenik
    6k
    - Čast mi je pozdraviti Ivicu Ivušića kao novog igrača Hajduka, najboljeg hrvatskog vratara.

I Vučević se odmah počeo drogirati
    ElDorado

Krenila je Ultra ima robe po gradu svakakve
  • ElDorado
    4.7k
    “Hajduk je poslije Adriona Pajazitija i Frana Karačić dobio još jednog fiksnog prvotimca, vratara Ivicu Ivušića, što se posljednjih godina nije događalo. A to je da su angažirani igrači za sigurno mjesto u standardnoj jedanaestorici. "Bijeli" s tim tercetom, bez obzira na to što je nova sezona najavljena kao stabilizacijska, uz činjenicu da je momčad preuzeo novi trener Gonzalo Garcia, ipak ima sastav za napad na naslov prvaka.”

Krenuli su opako danas
  • crophantom
    1.1k
    Da je Dinamo doveo Pajazitija i Karačića za prvih 11, naslovi bi bili: "Visi li Dinamu plasman u Europu iduće godine?", a ovima su sjajna pojačanja koja ih odmah čvrsto guraju u borbu za naslov.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.