• Dinamosaur
    2.3k
    piva ti zakipila od gledanja po statistikama :grin:
    Dobro, ali
    @Droljo i Laško, pa nemreš tu kiselicu pit
  • Droljo
    18.5k

Sad se i meni čini tak :lol:
  • Droljo
    18.5k
    Živeli
    IMG-20250712-133345.jpg
  • Droljo
    18.5k
    Apdejt
    IMG-20250712-150946.jpg
  • Tvrdica McTvrdi
    1k

Pa svake godine je ovaj raspored :grin: .

Jedino je Thompson nekad u Sinju, nekad u Dugopolju, nekad u Trilju...
  • strumfich
    307
    cyVCUFe.png

@Paggini mrbeast zone dinamo
  • Paggini
    59k
    Samo sto umjesto para dijelim banove i insiderske laži u inboxe :snicker:
  • znajdatevolimja
    1.4k
    Živim za Dinamo i navijam jedino za Dinamo.

Simpatični su mi Roma i Barca, ali ništa više od simpatični. Roma zbog povezanosti identiteta s gradom, navijača te Tottija i De Rossija, a Barca jer sam drko na Messija kao klinac.

Ali što se tiče Želje, uvijek me nekako fasciniralo sve oko tog kluba. Od povijesti, boja sličnih Dinamu, Manijaka, onog Tifinog videa i pjevanja Grbavice, Zabranjeno Pušenje..ne znam, ali stvarno mislim da ću jednom otići na neutralnu tribinu pogledati Želju..stvarno im sve najbolje želim od srca. Isto vrijedi i za Sarajevo kao grad. Nikakve povezanosti niti sa Željom niti sa gradom Sarajevom nemam, ali eto.

Dinamo je daleko najveći klub na svijetu da ne bude zabune.
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Ali što se tiče Želje, uvijek me nekako fasciniralo sve oko tog kluba. Od povijesti, boja sličnih Dinamu, Manijaka, onog Tifinog videa i pjevanja Grbavice, Zabranjeno Pušenje..ne znam, ali stvarno mislim da ću jednom otići na neutralnu tribinu pogledati Želju..stvarno im sve najbolje želim od srca.znajdatevolimja

Imam dva prijatelja, Hrvati katolici, Sarajlije, veliki Manijaci, cijeli život na Jugu. Kad smo bili mlađi pa je bilo više slobodnog vremena, dolazili su stalno kod mene u Zagreb da ih vodim na Sjever. Dosta Željnih navijača ima simpatije prema Dinamu i Boysima, puno je to drukčija priča navijački, demografski i etnički nego FK Sarajevo.

Pričali su mi otkad se znamo za muke sa stadionom, skupljali ciglu po ciglu za istočnu tribinu, uspjeli to progurati i sagraditi. Baš mi je drago za njih, čisto na ljudskoj razini, mislim da je teško staviti se u kožu navijača čiji je stadion doslovno razoren bio. Drago mi je što se Grbavica diže malo-pomalo.
  • Infinity
    19k
    puno je to drukčija priča navijački, demografski i etnički nego FK SarajevoMathiasovi Chageri

Sto se tice samog Sarajeva kao grada, ovo je vise mit nego istina, jer danas imas jednog brata koji navija za Zelju i drugog koji navija za Sarajevo. Imas po Sarajevu i Hrvata i katolika koji navijaju za Sarajevo, ali je u globalu Zeljo taj koji je vise multikulti.

Ja sam prvi koji ih simpatiziram, rekao bih da su mi jedini 'zanimljiv' premijerligas, mada sad jako, ali jako slabo pratim PL, pa tako i njih. Vise pratim ove dogadjaje sa strane, kao gradnju stadiona i slicno.
  • NKDZ86
    4.6k
    Vise pratim ove dogadjaje sa strane, kao gradnju stadionaInfinity

Kažeš više gledaš stadion, nego ono na stadionu :grin:
  • Droljo
    18.5k
    Nemam nikakve veze sa BiH nit pratim tu ligu al nekako da moram birati rekao bih željo.
  • Infinity
    19k
    Kažeš više gledaš stadion, nego ono na stadionuNKDZ86

Sjednem tamo pred crkvu svetog Ignacija i gledam petoricu koji gledaju jednog dok radi :rofl:
  • Crusades
    16.9k
    Jug je onaj gdje su Manijaci?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.