• mali M
    8k
    slažem se, od 5 komada meni je iskreno samo 3 prošle godine bio lijep. Puno lijepši mi je Bossov bijeli koji je nacrtao iz zezancije nego ovi.. meni recikliranje ovog starog sivog nikako ne sjeda, pa napravi neki novi dizajnom šta moramo kopirati stare?
  • Odani Zgd
    672
    Diadora?Dal postoji taj brend više uopće?
  • Blueshadow86
    3.7k
    Ovogodišnji gostujući dres mi je baš dobar, ali što se općenito Castore-a tiče, po meni izgledom nikad "siromašniji" dresovi.
    Adidas, Puma, Diadora, Umbro... svi oni mogu školovati Castore što se Dinamovog dresa tiče.
  • Oluja
    5.4k
    Ja bih volio da jednog dana opet pređemo na Umbro. To mi je nekako baš prava nogometna marka.
  • Felip
    622
    šta moramo kopirati stare?mali M

Boban iz devedesete i generacija 2005/06. koja pokreće dominaciju. Simbolika za romantičare.
  • Sajla
    10.7k
    Vidi se koji su dizajn izabrali iz kataloga.Bosskovitz

kaj se njihovog prvog dresa čini, meni izgleda kao da je to jedan te isti kataloški broj u prošloj i novoj sezoni. samo su zamijenili boju pruga/adidas loga i ovratnika. sve mi drugo izgleda jednako. doduše, to je nakon 20 sekundi gledanja, nemam namjeru trošit više vremena na analizu njihovog dresa.
  • Bosskovitz
    17.5k

Niti nema potrebe trošiti vrijeme na analizu: Adidas ima ugrubo sedam razina suradnje s klubovima - A1, A2, A3, B1, B2, C i D - i mi smo imali i tovari sada imaju ugovor razine C koji daje mogućnost personalizacije kataloških "Adidas Locker Room" dizajna. Adidas nikada nije radio posebne dizajne za nas i neće raditi posebne dizajne za njih, jedini način da imaš "unikatni" dizajn je da nevjerojatnom srećom (ili suludom kombinacijom boja, kao recimo tovarski gostujući ove sezone) složiš sebi kombinaciju kakvu neće složiti niti jedan drugi klub.

To je to.
  • Bosskovitz
    17.5k
    Btw, Slavija je prešla s Pume na Castore i ovo im je treći dres, čisto da cijenite ono kaj imamo vi kojima se naše ne sviđa:

t1752219552.webp
  • Ijayi Atiemwen
    3.3k
    Lik na predstavljanju dresa upo u depresiju
  • ZgDLions
    1.1k
    Nekako mi nisu napeti dresovi, te prugice mi nikako nisu legle, bolji mi je drugi koji isto nisam poludio za njime.
    Htio sam kupiti, prepipavao, uvjeravao da ima prolaz i nikako se odlučiti.
    Na kraju sam odlučio sačekati treći i možda se oduševiti i donjeti pravu odluku.
    Nije da mi fali Dinamo obleke i da nema naše kolekcije pa da sam pod mus.
    Nažalost prošlogodišnji i prvi i treći su mi puno bolji.
    :sad:
  • plavi72
    1.5k
    Dresovi kao dresovi u rukama uvijek ljepši,ali trening opremu koju trenutno nose igrači i stožer i izbor boja su pretužni za vidjeti,barem meni.
  • Crusades
    16.9k
    To je stara kolekcija, čekamo novu
  • Odani Zgd
    672
    Valjda će uskoro ta nova trening oprema,i ja čekam također,valjda nebude ljeto prošlo dok je ne izbace.
  • Fantom
    257
    Ja bih volio da jednog dana opet pređemo na Umbro. To mi je nekako baš prava nogometna marka.Oluja

https://castore.com/blogs/press/castore-agrees-umbro-pro-team-sports-licence
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.