• mali M
    8k
    Ako ga stavimo na krilo dobit ćemo dosta lošiju verziju Pjacemiro

Ne slažem se ni malo. Pa kao krilo je dao prošle sezone 6 golova i 4 asista. Šta bi ti za mladog igrača više. I btw trebali bi ne uspoređivati sa Pjacom, on je bio doslovno worldclass igrač u prime-u, ja ne mislim da je Stojković ta klasa, ali da je iznadprosječno dobar igrač od kojeg ćemo imati koristi to je sigurno...

Po meni, ili Stojke lijevo a Gabi na desetku jer se i tako rotiraju i nadopunjuju kroz utakmicu ili kako je netko naveo, ne igrat na krila ako ih već nemamo...
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Vidović nema dinamiku za vezni red, pogotovo ako će se forsirati 4-3-3 s dvije osmice. Mada, meni ni na deset on ne obećava previše i koliko pamtim pod Jakirom je tamo bio najslabiji.

Izgledno je da će ga se forsirati na lijevom krilu jer je igrao tu cijele pripreme. Mislim, nema mi ni dinamiku za moderno krilo, ali ima dobar udarac izvana, zna ponekad driblati pristojno na malom prostoru i zna se izbaciti na šut, koliko god to tromo izgledalo.

Ali nema nikakvog smisla da bude u vezi, pogotovo u kontekstu toga da je tamo siguran Mišić, koji ionako propušta sve živo od iza, a ni taj Villar baš nije previše proklet brzinom.
  • Marley
    4.5k
    sta je s tobom?

Loverboy? Decko? A ja sam degutantna?
    Gdje sam ja to uopce spomenula Nevistica, i danas i opcenito zadnje vrijeme? Odnosno inicirala raspravu o njemu? Druga stvar je sto jedan dio vas (kao ti sada) volite okrenuti pricu na njega ma sto god ja napisala. E vidis meni je to, degutantno, i balavo.
    Je li problem i sto ga imam na profilnoj, jel te i to smeta? Jer sam toliko zeljela da uspije kod nas, sto se eto, ocito nece dogoditi. I da, najdrazi mi je nas igrac, koliko god neke to zivciralo i pojedinci ga ne mogu ocima vidjeti. Jel ti se trebam opravdavati i za to?

Kakvo crno nasladjivanje i ruganje? Gdje si bas mene nasao prozivati da se rugam NASEM igracu, bilo kojem, pa makar to bio i Cavlina? Meni, koja gdje god se nadjem, ne dam nikome ni rijec protiv ijednoga od nasih decki, dokle god su nasi. Pa cak ni protiv Samy Mmaee-a, za kojeg cu sampanjac otvoriti kad se rijesimo njegovog ugovora. Pa ni protiv Nikole Cavline kojeg stvarno nisam ljubitelj.

Pogotovo s obzirom na ostatak tog mog komentara, pa nekako mi je bilo logicno da se kuzi da je zafrkancija? Kao i 90% mojih komentara koji su zezancija, eto nije mi palo na pamet da ce ovaj biti pogresno shvacen. I ubosti nekoga. Zafrkancija na temu od neki dan kad smo raspravljali o drzanju i govoru tijela. Nikakve zlobne namjere.

Ocito sam se malo previse opustila ovdje i pomislila da ljudi kuze. Ocito sam i pogrijesila. Evo, ispunit cu ti zelju, i tebi i tvojim istomisljenicima, i "otpustit sa svojim degutantnim upisima".

A tebi bas hvala na ovoj prozivci, ako ti je bio cilj ponizit me ovdje ovakvim neukusnim podbadanjima (loverboy :yikes:), cestitam, uspio si.
  • Zagi
    10.7k
    Ne znam. Toliko upitnika i toliko malo odgovora.
    Trebati će vremena da se ova momčad iskristalizira , a kamoli uigra.
  • De Oliveira
    1.6k
    draga Marley, trebas shvatiti da vecina ljudi ovdje sere samo da bi se sralo. Ovdje su cak i Misic i Baturina proglasavani panjevima. Mogu se pjeniti koliko hoce. Neva je prvi vratar i biti ce dok god ne ode iz Dinama jer je najbolji vratar lige i poslije Livakovica najbolji hrvatski vratar. Sve ostalo su debilizmi iz ovih ili onih razloga. Ignoriraj i preskoci.
  • mali M
    8k
    ajde bez patničkih upisa na navijačkom forumu, jasno je ko dan da si se narugala Čavlini baš na konto nedavnih upisa Nevistiću i gardu. I na navijačkom si forumu svi mi dođemo na nečiji nišan kad tad.. što se tiče loverboy podbadanja, nemoj da moram izvlačiti tvoje stare upise kako ga opisuješ.. sve okej, al bez drame molim...
  • Zagi
    10.7k
    najbolji vratar lige i poslije Livakovica najbolji hrvatski vratarDe Oliveira
    Samo to nitko ne valorizira?
    Ne misliš da malo pretjeruješ?
  • San Lorenzo
    19.9k
    'Divlji' Stojković jer je agresivan, nepredvidiv, ali igrač koji se ne snalazi u uskim prostorima sredine terena niti mi djeluje kao netko tko ima imaginaciju i zadnji pas da bi bio 10ka.
  • De Oliveira
    1.6k
    pa valoriziraju svi Dinamovi treneri npr. Valorizira uprava kluba. Mislim da je sasvim dovoljno. A to sto on nije simatican nekome, pa onda proljevaju zuc po forumu nije nikakva referenca.
  • San Lorenzo
    19.9k
    poslije Livakovica najbolji hrvatski vratarDe Oliveira

Taj najbolji hrvatski vratar poslje Livakovića nije uspio biti među 5 najboljih vratara hnla prošle sezone. :rofl:
  • NitkoBitan
    28.7k
    je prvi vratar i biti ce dok god ne ode iz Dinama jer je najbolji vratar lige i poslije Livakovica najbolji hrvatski vratar.De Oliveira

Sad sam sve procitao.
  • Keyser Soze
    14.7k
    Pročitao sam negdje da je Nevistić statistički bio najgori vratar lige prošle sezone.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Ja bi volio vidjet podatke usporedbe nasih i drugih golmana iz lige iz prosle sezone. Postotak obrana, prosjecna ocjena itd... vrlo lako za izvadit i usporedit.
  • Marley
    4.5k
    Ignoriraj i preskoci.De Oliveira

ovo na osobnoj razini je malo teze izignorirati. A onda jos ne bih smjela ni odgovoriti jer ispadam "patnica". Vau.

U daljnju raspravu s njim se svakako ne mislim upustati. Citam i ne vjerujem sto pise i dalje, ne odustaje covjek od suludih ideja.

. što se tiče loverboy podbadanja, nemoj da moram izvlačiti tvoje stare upise kako ga opisuješ..mali M
    :yikes: :chin:
  • rioda
    9.1k
    Koja dosadna rasprava, a jedina je aktivna tema u ovo tmurno i pospano subotnje poslijepodne :cry:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.