trebali pokazati neke konture novog, energičnog i sexy Dinama — San Lorenzo
2018. smo imali zadnji rebuild ovakve razine.
Početni rezultati su bili:
Krvarenje i muka protiv Astane
Ispadanje od mrtvih Young Boysa
Prvo kolo remi s mrtvim rudešom doma, ni iducih par kola nisu bili nesto bolji koliko me sjećanje slużi
Opcenito grozan dojam na pocetku — Paggini
Nevistić je klimav itekako, dosta indikativno da danas nije branio nijedno poluvrijeme, a Filipović skinuo par dobrih udaraca i općenito bio siguran — Paggini
Btw, kad smo kod toga - 2018. smo imali zadnji rebuild ovakve razine.
Početni rezultati su bili:
Krvarenje i muka protiv Astane
Ispadanje od mrtvih Young Boysa
Prvo kolo remi s mrtvim rudešom doma, ni iducih par kola nisu bili nesto bolji koliko me sjećanje slużi
Opcenito grozan dojam na pocetku
I ta ekipa je napravila šta je napravila. Ono što želim reći nije da mislim sada da će ova ekipa postati generacija jednaka takvoj generaciji, nego da čak i takva generacija je kihala jebački na početku dok se nije uigrala.
Strpite se, ovi decki su skupa jedva tri tjedna, većinu vremena su trčali i vraćali se u formu. Sjest će to na svoje mjesto, ušemit će se dečki, pogotovo kad se iskristalizira prvih 11, kao i prve zamjene. — Paggini
Pripreme smo pokidali — Fan
Kad smo vec kod Slovenaca, Vidovseku iz Olimpije istice ugovor iduce godine. Odlican vratar, talijanska skola. — badjibadara
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.