• Olmic
    5k
    Nakon ovih priprema u Sloveniji meni bi prvih 11 bili
    Cavlina
    RPG Galesic Sergi MVP
    Villar Ljubicic
    Mudrazija
    Stojkovic Kulenovic ( kad nemamo drugog ) Vidovic
  • miro
    6.9k
    Totalno nepopularno, ali meni bi igro Bulat zadnjeg veznog u paru s Villarom
  • Fan
    1.2k
    gledajući SAMO pripreme:
    Filipović
    Valinčić Jakir Sergi MVP
    Villar Ljubičić
    Vidović
    Stojković Kulenović Varela

Filipović najkorektnije pripreme odigrao u odnosu na sve ostale vratare. Čavlina je također čini mi se imao i najmanje udaraca na vrata pa mi ga je teško ocijenit, a Neva je primio skoro sve prema vratima.
    RPG mi se općenito čini kao kvalitetniji igrač i mislim da mu je mjesto ispred Valinčića zasad, ali je baš slabe pripreme odigrao, ko da izgleda nezainteresirano za nogomet na momente, a Valinčića mogu ocijenit samo na temelju ovog poluvremena gdje je baš izgledao bomba.
    Gale malo previše glupih grešaka imao da bi bio pobjednik priprema tako da na njegovo mjesto stavljam Jakira koji me oduševio.
    Mudražija i Vidović su imali odlične utakmice, ali ne mogu Vidovića ne stavit u prvu, a opet ga ne mogu gledat na krilu pa mi je zato ispao Mudri iz prvih 11.
    Na krilno mjesto mi dolazi Varela jer je pokazao najviše, a i jedino je lijevo krilo kojeg imamo (ne, nikog nisam zaboravio).
  • Mlađi referent
    13.4k
    Ljubine fizikalije + rola kao u Rapidu i Villarova igra na lopti mi se u ovom trenu čine kao najbolja opcija.

Mišić, u ovom trenu, to jednostavno nije to.
  • Crusades
    16.9k
    ali meni bi igro Bulat zadnjeg veznog u paru s Villarommiro

Meni ovo uopce nije ludo.

Jel igrao ikad kod nas 6 ili je uvijek bio na 8?
  • rokikaciga
    2.9k
    Igrao je poluvrijeme na pripremama i dosta je to lose izgledalo. Ali je bio solo sestica. Jedan Frenkie de Jong izgleda izgubljeno na solo sestici
  • hardek
    5.2k
    Jednostavno ne možemo imati 2 10-tke na krilima. Ako je Vidović lijevo, Lisica mora biti desno. Netko mora ekipi davat dubinu i širinu.
  • Goncalo Santos
    144
    Nepopularno misljenje: staviti RPGa na desno krilo u nedostatku boljih opcija, a Valincica na beka, ista prica i za lijevu stranu s MPV i Godom. Ne sad da to bude svaku utakmicu, ali npr. ako Stojkovic i Vidovic budu trebali preskociti koju utakmicu. Hoxhu i Spikica ne zelim vise gledati ni u kojim varijantama.
  • Crni86
    12.4k
    odlicna ideja, i onda si medusobno ulaze jedni i drugi u prostor i zabijaju se medu sobom.
  • Paggini
    58.7k
    Btw, kad smo kod toga - 2018. smo imali zadnji rebuild ovakve razine.

Početni rezultati su bili:

• Krvarenje i muka protiv Astane
    • Ispadanje od mrtvih Young Boysa
    • Prvo kolo remi s mrtvim rudešom doma, ni iducih par kola nisu bili nesto bolji koliko me sjećanje slużi
    • Opcenito grozan dojam na pocetku

I ta ekipa je napravila šta je napravila. Ono što želim reći nije da mislim sada da će ova ekipa postati generacija jednaka takvoj generaciji, nego da čak i takva generacija je kihala jebački na početku dok se nije uigrala.

Strpite se, ovi decki su skupa jedva tri tjedna, većinu vremena su trčali i vraćali se u formu. Sjest će to na svoje mjesto, ušemit će se dečki, pogotovo kad se iskristalizira prvih 11, kao i prve zamjene.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Početni rezultati su bili:

Krvarenje i muka protiv Astane
    Paggini

Ali prije njih smo pomeli Hapoel u prvoj službenoj utakmici.
  • Papastrumf
    17.5k

I nekoliko dana prije odigrali 0:0 s drugoligasem Sesvetama u generalci. S tim da su ovi bili bolji i imali nekoliko finih prilika.
  • Keyser Soze
    14.7k
    Krvarenje i muka protiv Astane
    Ispadanje od mrtvih Young Boysa
    Paggini

Stoji sve osim ovog. Mi smo tad u 2. pretkolu dobili najtežeg protivnika, prvaka Izraela Hapoel i razbili smo ih u prvoj utakmici 5:0, druga je bila odrađivanje posla 2:2

Protiv Astane je isto bilo rutinerski, tamo 0:2 i doma 1:0 bez i jedne njihove šanse.

Young Boysi su tad bili baš ozbiljna ekipa, pobjedili su Juventus u grupi te sezone.
  • Paggini
    58.7k
    Ali prije njih smo pomeli Hapoel u prvoj službenoj utakmici.Mr Anderson

Da, to sam zaboravio, nije mi bila namjera izostaviti. Poanta jos uvijek stoji, bit će kihanja, bit će jebade ali ovdje ima itekako pojedinačne kvalitete koja će isplivati kad se ušeme jedni s drugima

Protiv Astane je isto bilo rutinerski, tamo 0:2 i doma 1:0 bez i jedne njihove šanse.Keyser Soze

Pa ok, rutinerski bez ikakve igre. Sjećam se sjedenja na istoku s frendom doma i te utakmice, nije ličilo ni na šta. A i tamo je bilo drljavo, pred kraj smo zabili za 2:0.

Young Boysi su tad bili baš ozbiljna ekipKeyser Soze

Jesu, ali smo po KVALITETI kadra to trebali elegantno proći. Ali nismo jer nismo bili uigrani. Da je to bila 2019., 2020., kuću na prolaz bih stavio s istom ekipom protiv istih YB.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.