• Jay
    2.1k
    Želim vjerovati da je ovo samo trollanje jer ne možeš biti toliko ogorčen zbog rezultata pripremnih utakmica. Složili smo se svi da će trebati vremena da se ljudi upoznaju i uigraju. Ajmo ne zaboraviti koliko je igrača otišlo/došlo praktički jučer i koliko još promjena treba biti.
    Neku pravu snagu i puni potencijal ove ekipe ćemo gledati u prosincu i to je odlično jer kad radiš nešto dobro i temeljito onda to ide malim koracima.
    I mislim da će Villar biti jedan od najboljih transfera u povijesti kluba.
  • Ivanmtk
    1.5k
    slušat tešku nepristanostNavijač Dinama
    Navijač Dinama koji komentira utakmicu Dinama na klupskoj platformi Dinama je nepristran. Bošnir ODLAZI!
  • Ivek74
    1
    Prema dosad odigranim utakmicama moje mišljenje o trenutnom igračkom kadru:

Golmani- Zasad Filipović ostavio nešto bolji dojam od Nevistića no tu nebi trebali imati problema kad se obrana još malo uigra

Stoperi: Galešić i Domiquez ostavili dobar dojam, Jakirović jako dobar po meni jedno od iznenadenja priprema ,Živković i KTC rezerve koje će svoje odraditi ako bude potrebe. Torrente i još taj "kapitalac" ako dode mi smo vrlo dobro pokriveni na stoperima. Kad se uigraju bit će to ok

Desni i lijevi bek je odlično pokriven Valinčić danas vrlo dobar , Gabriel, Vinlof i Goda tu nema zime.

Sredina Villar ostavio najbolji dojam odlična tehnika,pregled igre i ima one španjolske prgavosti top pojačanje, Mišić konstantan bit će on vrlo koristan kad krenu prave utakmice. Ljubičić malo razočaranje priprema. Slabije tehnike nego Villar i Miško no trkački vrlo dobar, zahvalan igrač no očekivao sam po najavama više od njega. Soldo čak nije ostavio loš dojam biti će koristan u rotaciji,Kako su pripreme odmicale poboljšavao je svoju igru moći će po 20-tak minuta mjenjati Mišića.Bulata bi ostavio kad bi bilo moguće da ga uvedeš ko leteću zamjenu kad imamo slobodnjak pa ga odma vratiš na klupu. Ovako prodaja.

Desetke - Vidović je ok igrač fine tehnike ali ima jedan nezgodan hendikep prilično je spor i rekao bi svile n odnosno bojim se da u malo čvrščim utakmicama kad mu malo jače stoper ukliže nećemo puno vidjeti od njegove organizacije igre odnosno razigravanja. Takoder s njim u momčadi zbog navedene sporosti nismo u mogućnosti igrati kvalitetan presing a nisam ni vidio voljni moment za presing na nivou. Stojković takoder bi rekao da je više zujalica nego desetka ima za razliku od Vidovića brzinu no taktička potkovanost nije mu jača strana, mislim da može više dati na krilu. Mudražija unatoč golovima nije za više od 20-tak minuta pogotovo na europskim utakmicama, domaće utakmice će svojim instinktom golgeterskim rješavati. Tu nam treba još jedan igrać koji je taktički i tehnički potkovan a lucidan. Zato me ne čudi što se spominje taj Zajc nisam ga gledao osim na ovim videima na youtubu nama treba pokretnija i okomitija desetka jer vjerojatno i Boban primjećuje da ćemo tu patiti.

Krila- Varela je otkriće priprema po ovih 20 minuta što je dobivao pokazao je da će vrlo brzo zauzeti mjesto u prvih 11. Fizički se vrlo dobro nosi sa ovim starijim igračima ima brzinu i vica u igri Top!!
    Hohxu prodati, Lisica na početku loš no danas i prošlu utakmicu se poboljšava malo je bio vjerojatno i impresioniran. Takoder treba forsirati kad se god može i malog Horvata pokazao se kao vrlo zanimljiv potencijal Na Lisičinu stranu bi doveo još jednog igrača koji ima ono što Lisica nema a to je prolaz 1na1

Napad- Ako dolazi Mierez onda nebi dovodio Belju jer em što je preskup, treba nam drukčiji tip napadaća koji je brži i okomitiji prema golu, Kulenovič kao treći napadać bi dobivao prilike u domaćem prvenstvu po poluvrijeme.
  • Noel
    13.1k

Koja ti je fora sa šprdnjom na "KAJ"? Na forumu zagrebačkog kluba..
    Ovo je novi level na zoni Dinamo. Ljudima smeta riječ KAJ. Sljedeće će bit zašto domaće utakmice igramo u Zagrebu a ne u Međugorju..
  • ShanKu
    1.6k
    Meni je to čak bilo i fora, da komentator kaže KAJ :clap:
  • San Lorenzo
    19.9k
    Problem je što Bošniru KAJ stoji otprilike jednako kao Milanu Bandiću.
  • Noel
    13.1k

Problem je nešto drugo tu ,svi znamo KAJ..
  • NitkoBitan
    28.7k
    Inace danasnji primljeni gol je pravi dinamovski koji mirise na proslu sezonu. Jakirovicu povratna kroz noge, Galesic ne prati jedinog njihovog igraca koji je opasan za gol i onda tom istom Galesicu lopta prolazi kroz noge te blago mijenja smjer i savladava Cavlinu, a i o reakciji Cavline bi se dalo pricat.

Da je Mmaee bio na mjestu Galesica gorila bi Zona.
  • wolfgang14
    2.6k
    Bošnir previše forsira to "kaj" i previše naglašava, ne znam kako je sad ali u prošlim utakmicama baš kao da na silu govori, čudno mi je baš, sad gledam na mute. No hejt prema Bošniru ali nije za komentatora, mogli su Ljubi koju pinku ubacit da dođe s njima na pripremewolfgang14

Ja sam isto neki dan još rekao da zvuči baš neprirodno, naravno da nemam ništa protiv riječi "kaj", dapače, koristim ju ali jednostavno zvuči kao da nikad nije govorio kaj i onda su mu naredili da mora pa sad baš naglašava nekak to. Ne znam kako da opišem, primjetio sam to još prije u videjima na instagramu.
  • Marley
    4.5k
    a i o reakciji Cavline bi se dalo pricat.NitkoBitan

Ma nema veze, ima yeben gard i siguran govor tijela!!

:razz:

A sad za ozbiljno, Filipovic ispred Cavline bez dileme. Tome se nadam.
    Zapravo, jedino cemu se nadam vezano za maloga, je prodaja ili eventualno jos koja posudba.
  • skener
    4.9k
    Kaže Vidović: "Sve je to normala"

Ne tresite se
  • Orc123
    12.5k
    Molim sazetak dvoboja, nisam bio u mogucnosti gledati pas m......ajde braco, kratki rezime netko...
  • NitkoBitan
    28.7k
    A sad za ozbiljno, Filipovic ispred Cavline bez dileme.Marley

Filipovic ispred svih, treba mu dat priliku.
  • Hebimir Strašni
    95
    Svi koje smo primili (ili većina) je preslika prošle sezone
  • Zagi
    10.7k
    Ne pamtim kada sam u manje igrača bio siguran da će igrati u prvih 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.