• Gelipter
    4.2k
    Vinlof i Villar već sad djeluju kao prava pojačanja. Mudražija i Goda su pokazali da bi mogli biti jako korisni. Valinčić ovo malo kaj smo vidli, bit će dobar. RPG izgleda treba konkurenciju da bi proigrao.
    Dominguez bi isto mogao biti pravi kad se još malo uigra. Od Ljubičića još nismo previše vidjeli, nadajmo se da mu samo treba malo više vremena. Kod Stojkovića i Vidovića će jako odlučivati na kojoj će poziciji igrati. Lisica će biti ok za rotaciju. Mišiću ozbiljno treba potpora u sredini. Galešić siguran. Kule se trudi jbg, kad dođu drugi napadači, ako se može pomiriti da bude treći napadač odlično.
    Hoxha i Topić hvala i doviđenja. Živković i Soldo, mogu li nam poslužiti, vjerojatno mogu. Bulat prekidi odlični, ostalo totalno nedorečeno i slabo. Filipović se očekivano pokazao korektnim.

Zasad su pripreme vjerojatno treneru pokazale na koga se može ozbiljnije računati, tko će biti za rotaciju, a tko ne bi trebao biti ni to. Ipak, sve to još nije definitivno.
    Kad se uzmu u obzir svi ovi odlasci i dolasci, novi trener i pretumbacije, moramo biti strpljivi, moraju se igrači još dosta uigrati, ali uz poneko pojačanje koje će biti prvenstveno na napadačkoj poziciji, bit će to dobro.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    komentatorCrusades

Nije komentator problem, jer Bošnir po struci to nije.

Ali je degutantno, i vjerovatno nisam jedini, kojem je opasno išlo na živce slušat tešku nepristanost i zvanje igrača nadimcima i ovo malo-malo ubacivanje KAJ-a koje mu nikako ne stoji.

Razumijem ja da on svim srcem navija za klub, ali ti neki komentari, fraze, izjave ko da si djete stavio da komentira.
  • Krulek
    847
    Ako će Nevistić biti prvi golman, ja bih za prvu zamjenu stavio Filipovića pa tek onda Čavlinu.
  • E46
    1.6k
    Po svemu sto sam danas vidio Ljubicic je za mene klasicna 6ica,on za kreaciju igre nema ništa, samo trk i defanzivne reakcije
  • Paggini
    58.7k
    slušat tešku nepristanostNavijač Dinama

Trebao je tijekom komentiranja pripremne utakmice u Sloveniji u 11 ujutro prozvati vodstvo kluba i traziti pojacanja, a ne prinove
  • jp23
    3.2k

Slušaš komentiranje na aplikaciji kluba i žališ se na nepristranost :lol:
  • vlatkomarkovic
    1.7k
    Zao mi je da nisu zvali Ljubu da komentira utakmice… Ništa protiv ikoga, ali kada već radiš prijenos pozovi profi komentatora…Ne smeta me pristranost jer je Dinamo+ aplikacija, samo ono vidi se da ovaj nije profi komentator.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Jbt neki pricaju kao da smo ikad dovodili neka klasna pojacanja u prijelaznim rokovima. Koliko se vremena davalo Petkovicu, Orsicu, Livakovicu, a tu se otpisuju stranci nakon dvije odigrane prijateljske utakmice. Zadojeni su neki duhovima proslosti.
  • C@ptain Koons
    131
    Valincic je rotacijski bek, slicna razina Mohe i Rileta.emilperska

Stvarno si to napisao :lol: , ajde dobro
  • Keyser Soze
    14.7k
    Bit će teško na vrijeme uskladiti ovu ekipu, napadač pod hitno mora idući tjedan biti u Zagrebu.
  • DiddyGuela
    3.8k

Nazalost bojim se da si u pravu. Nakrcali smo masu igraca a goruci problemi od prosle sezone su vecinom ostali isti. Pricamo o krilima,sestici i napadacu.
  • Hrc-Vg
    820
    Mišić i kapetan ne idu u istu rečenicu…Ovo je čisti populizam. Kapetan bi trebao biti netko tko je primjer požrtvovnosti, a ne trčkaranja unazad…Za ovu godinu bi po meni to bili Stojke i KTC.
  • Nolifer
    11.9k
    Evo moj dojam je baš pozitivan, kaj se tiče ''komentatora''.

Apsolutno mi paše čuti po koju domaću frazu i poštapalicu i riječ; ''KAJ'', nego stranu.

Markan je baš pravo osvježenje na komentatorskoj sceni i po meni ga je gušt slušati.

Sve pohvale iako mu to nije struka, ali zna znanje. :cheer: :clap: :up: :100:
  • mlinchica
    3.3k
    S jedne strane je to dobro jer se potencijalne ozljede neće ni osjetiti, s druge strane naprosto nemamo ni jednog zaista dobrog, klasnog golmana.Bosskovitz

A kad samo malo preoblikujemo rečenicu:

Naprosto nemamo ni jednog zaista dobrog, klasnog golmana, što se kod potencijalne ozljede neće ni osjetiti, jeli to dobro (s bilo koje strane) ? :grin:
    Treba samo odlučiti jeli to kaj imamo razina koju želimo.
    Ako je, odaberi jedinicu i forsaj. Ako nije, ima još vremena otići po golmana koji će biti prva opcija.
    Ali Čavlina mora biti jedinica ili na posudbu. Sjedenje na klupi i čekanje šanse ne bi smjela biti opcija ako želimo od njega napraviti jedinicu ili ga prodati za neke normalne novce.

Lagani trk kao kad me netko pusti na pjesackom.rokikaciga

Odmah si zamišljam scene - jednu kad sam za volanom i komentiram onog koji pretrčava i drugu kad ja pretrčavam, s onim blagim neugodnim osmjehom jer me svaki put ponese pretrčati, a mogla bih sasvim normalno prošetat, ipak je pješački u pitanju. :lol:

I nakon odrađenih priprema, opet kreću ideje s 3 iza, malo pljucanje po novim dečkima, gubljenja titule.
    Sve se mijenja osim Zone u ovo doba godine… :starstruck:
  • veselko tenžera
    4.6k
    Soldo je jedini naš veznjak koji osjeća odgovornost prema defanzivi. Ne radi ništa spektakularno, drži poziciju ispred obrane i napravi pametan faul kad treba, ima i srca i fizikalija. Samo s tim je ekipa puno stabilnija.

Osim klasnog napadača koji će moći zadržati loptu i omogućiti ekipi da se pridoda naprijed, ovoj ekipi najviše fali jedan "Ivan Šunjić" tip igrača.

Mišić još nije potpisao ugovor, a ponuđen je prije 20 dana. I to je indikativno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.