• Davieboy86
    647
    Naporan si sa konstantnom negativom. Al ono brutalno naporan. Pripreme sluze za pripremu koje jos traju 3 tjedna. Javi se nakon prvih par kola HNLa. Moze?!
  • emilperska
    11k
    Šta kažu Branitelji, volonteri i članovi volonterskih odbora?
    Jel sve ok?

Primorje Ajdovščina je ozbiljna momčad?

Ivušić, Rebić, Pajaziti i Karačić su kurac od ovce naspram Lisice i naših dečkiju?
  • Crusades
    16.8k
    Taman za rotaciju u HNLu kad treba odmorit nosioce nakon Europe.
  • Paggini
    58.7k
    Ivušić, Rebić, Pajaziti i Karačić su kurac od ovce naspram Lisice i naših dečkiju?emilperska

Da
  • Zagi
    10.7k
    njemu pozicija treba biti DEFANZIVNOG veznog, jer uvijek treba pokrivati prostor 20 metara od obrambenog i zatvarati taj prostor u defanzivnoj tranziciji.Paggini

Kako ćeš ikoga visoko napasti ako ti šestica pokriva taj prostor iznad stopera i tam baci sidro?
    Protivnička destka se spusti, oni imaju +2 sa golmanom i nama ispada 5 igrača...
  • Mlađi referent
    13.4k
    Na kraju ove slovenske faze priprema, čini mi se dosta red flagova u smislu timske igre, fali na svim stranama ponešto.

S druge strane, individualno se počinju dizat neki igrači i trebali bi širinu imat.

Ja svakako ne očekujem ozbiljniji potpis trenera prije trećeg, četvrtog kola HNL-a, a da kažemo da to ozbiljno sad liči na ono kaj bi mi trebali i željeli igrat, drugi dio jeseni.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Villar me stvarno iznenadio danas. Bas odlican. Cini mi se da je mozda ipak blizi prvih 11 nego Ljubicic.

Kad pomislim da Hoxha mozda moze nesto dat on me razuvjeri. Ja stvarno ne znam jel itko tolko lud da sa ovakvim krnjim krilima idemo u sezonu.

Nema problema jer se i prva postava jednako muci kao zamjene :lol:
  • Kumerle
    611
    Šta kažu Branitelji, volonteri i članovi volonterskih odbora?
    Jel sve ok?
    emilperska

Kažu da ćemo bit prvi par kola prije kraja prvenstva.

Puno bolji danas, fali nam Mierez.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    odlična rotacija koja ne može stvoriti šansu Primorju iz Ajdovčine. Slično vrijedi i za trenutno prvu momčad.
  • Davieboy86
    647
    Kazu da im se javis nakon 4 kola HNLa.
  • Mlađi referent
    13.4k

Ne razumijem, prošle godine smo dobili Shaktar na pripremama i otvorili sezonu savršeno, a onda na polovici rujna već tražili drugog trenera

Rezultati pripremnih tekmi ne znače ništa, nikad nisu i nikad neće.
  • Dzoni
    1.6k

A onda odi pratit klub koji dovodi imena i legende poput njih
  • Paggini
    58.7k
    Kako ćeš ikoga visoko napasti ako ti šestica pokriva taj prostor iznad stopera i tam baci sidro?Zagi

Ako visoko napadamo, i obrana stoji visoko. Ako je obrana na centru, opet, Misic treba biti 20 metara od njih upravo zato da ako dodje do kontre to stigne zatvoriti. A Misic je u tom slucaju 5 metara od sesnaesterca protivnika. Preprevisoko.

Opet, najlakse je vidjeti kretanje Sahitija, koji ne mislim da je neki wunder, ali se za svoju poziciju jako dobro krece po terenu.
  • Nogo
    8.1k
    Ovo se sve još da izbrusiti i posložiti.
    Ako dođu špica, dvije..posloži se obrana i vezni red to bi moglo biti tip top.

Vjerujem u Kovačevića i Bobana. Samo treba vremena.
    :victory:
  • NKDZ86
    4.6k
    Čovječe, subota, lijepo vrijeme, vi se zamarate pripremnom tekmom... Daj odite na zrak prošetat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.