• prefontaine
    2.7k
    Da igramo udarac u okvir = jedan shot, ne bi okusili ni kap alkohola.NVKOD

Kolega i ja smo se dogovorili upravo tako, šut=shot. Vidjeli smo da od tog nema ništa, pa smo se sad prebacili na košarku, Eurobasket U20, Hrvatska - Velika Britanija, rokaju dečki nemilice, do kraja treće četvrtine smo gotovi
  • Crni86
    12.4k
    Ova zadnja linija mi se trenutacno cini kao najbolje rjesenje. A bome bi se i o fili dalo razmislit na golu. Jedini je nesto obranio ove pripreme, igra nogom isto tako fina.

Mislim da je danas vise fokus da se gol ne primi, pa zato i prema naprijed igramo dosta sigurnije, mozda i malo sporije.
  • Eduardo
    24.9k
    hrabra izjava s obzirom na to da je unazad 10 godina dinamo doveo Livakovića, Oršića, Petkovića, KTC-a, Mišića... niz igrača koji su individualno bili instant pojačanja i klasa za sebe, a kolektivno su potpisali najveće uspjehe u zadnjih 50 godina kluba.
  • Olmic
    5k
    budemo za 5 godina izvadili moj komentar
  • JakovK6
    222
    na mehanizmima se ne radi toliko u prvih 2 tjedna priprema. Stari moj pa ne moze se trenerov potpis vidjeti u tak kratkom periodu s toliko novih igraca. Mozemo o tome pricati za mjesec dana, ali sad..nema smisla kritizirati Kovu odmah, pa kaj je tebi
  • Fan
    1.2k
    Kolko kuknjave nemrem shvatiti. Svi dišu na škrge, potpuno nova momčad i kaj vi očekujete?!ElDorado

Pa evo složio bih se s tobom da ne vidim npr Vinlofa i Valinčića koji idu 200 na sat. Zašto oni ne dišu na škrge? Manje treniraju od ostalih ili?
  • E46
    1.6k
    Filipović je bolji golman od Nevistica definitivno. E sad dal gurat Cavlinu zbog preprodajne vrijednosti ili Filipovica zbog kvalitete ne znam. Neva treća opcija jbg.
  • Eduardo
    24.9k
    daj Bože jer bi to značilo da nas čekaju velike stvari.
  • OsamŠest
    5.7k
    Možda nepopularno, ali Neva snosi veliku odgovornost za prošlogodišnju sezonu.
  • Zagi
    10.7k
    I svi smo se naviknuli na Petka i njegove pete, laznjake i majstorije.rokikaciga
    Bome si krivog našao za traženje da nam nova startna devetka bude sličnija Petku :rofl:
    Kulenovic mi je litmus test poznavanja nogometa.rokikaciga
    Mogao bi se i suzdržati ovakvih komentara.

Napadač u tranziciji treba iskontrolirati loptu i dati je prvom slobodnom igraču koji je okrenut prema golu i time ima bolji pregled igre.
    To danas Kuletu nij do 35. minute uspjelo niti jednom protiv osrednje slovenske momčadi.
    To nije dovoljno za pozitivnu ocjenu. Sve ostalo je Pyongyang PR i glumljenje struke.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Filipovic daje osjecaj sigurnosti, zna hvatat ubacaje, zna igrat sa loptom, zna izac kad treba, znaci sve suprotno od Nevistica.

Krila sterilna i nikakva. Vise prodora ima Varela u 15 minuta nego Vidovic i Stojkovic cijelu utakmicu.
  • Paggini
    58.7k
    Cavlinu zbog preprodajne vrijednostiE46

Ovo sigurno ne jer HNL golmani nikada ne postižu neke sulude cifre, a opcenito su jako rijetki golmani u svijetu koji su otisli za nekakve cifre.

Tko je najbolji neka brani, jednostavno tako.
  • Fan
    1.2k
    Ne trebamo se zaletavat sa Filipovićom, ali nije mu svaka lopta prošla kroz ruke i po tome je na pripremama puno bolji od Neve koji je u svakoj tekmi djelovao indisponirano. Ako ćemo ići po zaslugama iz pripremnih, zasad bi mi on imao pole position za utakmicu protiv Osijeka...
  • rokikaciga
    2.9k
    Mogao bi se i suzdržati ovakvih komentara.Zagi

Ne hvala.

Ako zelis razumijeti zasto je to tako slobodno pitaj a ne sprdaj se sa Pyongyang PR i ostalim glupim komentarima, koji bi se ti mogao suzdrzati.

Napadač u tranziciji treba iskontrolirati loptu i dati je prvom slobodnom igraču koji je okrenut prema golu i time ima bolji pregled igre.Zagi

Glumljenje struke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.