• Crusades
    16.8k
    Taman se sere po krilima i onda dva krila sa špicom skuhaju gol. Znalci :rofl:
  • ‘nuladva’
    178
    Eto kaj ti znaci napadac kad zna kaj odigrat. Jbga kule nis protiv tebe, sam nemas tto u vecini situacijaCrni86

Cak i kad napravi nesto pozitivno vi to uspijete predstavit kao nesto negativno :lol:
  • JakovK6
    222
    o kakvom trenerskom potpisu ti pricas nakon 2-3 tjedna priprema?
  • rokikaciga
    2.9k
    A kaj su napravili Misic, Ljubo i Mudri da ga stave u poziciju gdje moze odigrati takvu loptu ili pucati na gol?

Previse smo se mi naviknuli na jednoroga Petkovica koji uzme loptu na centru, odigra dupli pas sa Orsicem, prode dvojicu i pogodi malu mrezicu...
  • Paggini
    58.6k
    Neću reći da je Filipović neka ekstra klasa golmana, ali sve što sam ga gledao u Šibeniku, a i onaj kup protiv Bjelovara mi daje jako jako siguran dojam, ima i fin osjecaj za istrčavanje i solidan refleks.

Nadam se da nijedna pozicija nije ucrtana u kamen da tako mora biti, pa neka se dečki bore za prvog golmana.
  • ElDorado
    4.7k
    Kolko kuknjave nemrem shvatiti. Svi dišu na škrge, potpuno nova momčad i kaj vi očekujete?!
  • Zagi
    10.7k
    A kaj su napravili Misic, Ljubo i Mudri da ga stave u poziciju gdje moze odigrati takvu loptu ili pucati na gol?rokikaciga

Ma ne mora mu svaka lopta biti ključno dodavanje za gol. nisam na to ciljao.
    Pogubio je previše lopti, svaka teže lopta na njega gubitak posjeda.

Nije danas dobar. Barem za sada.
  • JakovK6
    222
    Misic dobio konkurenciju kaj se tice udarca iz vana :D
  • rokikaciga
    2.9k
    Dobra lopta Valincica i po meni dobra reakcija Kuleta. Steta sta se Stojkovicu lopta odbila
  • Milki1
    0
    Jel Kule ikog moze proc 1 na 1
  • NVKOD
    5.8k
    Jel Ljubu Mišić učio kako pucati? :lol:

Da igramo udarac u okvir = jedan shot, ne bi okusili ni kap alkohola...
  • Kumerle
    610
    Meni ovo dobro izgleda, a može i bolje. Vidjet ćemo na Maksimiru za par dana.
  • IvanS
    321
    Moris ide kao na steroidima. Vidi se da je 100% unutra.
  • rokikaciga
    2.9k
    Potpuno drugaciji tip napadaca u odnosu na kaj smo imali zadnjih 6 godina. I svi smo se naviknuli na Petka i njegove pete, laznjake i majstorije. Treba se opet kalibrirati da napadac nece biti virtuoz.

Kulenovic mi je litmus test poznavanja nogometa.
  • Olmic
    5k
    Perez vinlof je nase najbolje pojacanje unazad 10 godina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.