• Mali Zeus
    20k
    ↪Mali Zeus stavio sam u AI pa sam dobio detaljan statistički prikaz sa grafovima, primjerima i analizom svih komentara, 3GB je PDF dokumentDinamosaurus

Kaj je najbolje ja fakat vjerujem da si ti to napravio i da se ne šališ.
  • ElDorado
    8.4k
    nije dovoljno da nemre bit gori od Kulenovića. Ovo kaj si napisao je bolje sigurno, ali tehnički je negdje ista razina bojim se
  • don
    17.4k
    Mi se za Miereza možemo barem uhvatit za nešta, od 5 sezona u HNL-u 4 su bile vrhunske. I to sve u kontinuitetu. Rebić se ne bavi nogometom već 3 godine.
  • Dinamosaurus
    92
    istina, ali je rebićev peak bio puno veći od mierezovog, zato mislim da nisu toliko različiti
  • don
    17.4k
    bia je Rakitićev još veći, Brekalov također
  • marcio amoroso
    47.7k
    Rebić se ne bavi nogometom već 3 godinedon

Ne treba pretjerivati. Pa čovjek je prošlu sezonu odigrao 27 utakmica u serie a. Nije bio standardan, nije ubijao, sve ok, ali ipak pretjeruješ dobrano.
  • Dani Olmić
    2.1k
    vrtoglavih 27 vise od spanjolca kojeg se ovdje spominjalo a nadam se vise nece :eyes:
  • don
    17.4k
    dobro istina ali mislin najviše na učinak i njegovo zalaganje za nogomet di ga se izbacivalo sa treninga, a onda je i dugo tražia klub jer ga nitko nije htio.
  • Nogo
    9.5k
    Nije točno da će Radeljić u Kijev. Neće. Stjepan Radeljić je čvrsto odlučio da će jedino u zagrebački Dinamo, ako će otići iz Rijeke. To je volja i stav igrača, zato moram demantirati navode kako će otići u Kijev, to nije istina. Hoće li se transfer dogoditi ovog ljeta ne znam. Ako se zagrebački Dinamo i Rijeka ne dogovore, to može biti sljedeće godine.

/Menadžer Radeljića za Sportske novosti
  • E46
    2k
    bezveze svi polemiziramo, objektivno mierez je barem 3 klase bolji napadac od kulenovica koji ne bi mogao u Vukovaru igrat al kod nas igra i boli me kurac sta ce ko rec na to sad ali nikad on za mene nece bit vise od igrača za niže lige.
  • Orc123
    14.2k
    i onda mi sa ovim usereš dan....a ja se vec ponadao da odlazi u Ukrajinu....pm
  • Jurki
    21k
    nemam nis protiv Radeljica, ali imam protiv toga da uplatimo Rijeci i 1 cent za njega.
    Ako igrac ima toliku zelju doci k nama, nek ceka sljedece ljeto i dojde za dzaba.
  • Marcinko
    803
    Mierez i Rebić nemaju nikakve poveznice osim što je jedan rendom (ili dvojica nebitno) napisao da neće biti pojačanje hajduku, ako već ideš pravit te usporedbe onda si pogriješio
    PDFDinamosaurus
  • Paggini
    74.5k

Možemo mi misliti što god o Radeljiću (meni osobno ne bi smetao na lijevom stoperu), ali ovakav stav prema dolasku u Dinamo i granično slijepi fanatizam oko te odluke ću uvijek poštovati i cijeniti - kad jedan igrač vidi samo naš klub i sve ostalo ga ne zanima, toliko da kaže menadžeru da javno otkloni Miškovićeve igrice i koketiranja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.