• Dinamosaurus
    36
    stavio sam u AI pa sam dobio detaljan statistički prikaz sa grafovima, primjerima i analizom svih komentara, 3GB je PDF dokument
  • ElDorado
    4.6k
    ne znam jel se zajebaješ ali to u ovom trenutku nitko ne zna.

Kaj se Radeljića tiče, uvijek podržavam naše transfere, ali ovo mi je pomalo i drago da je otpalo. Možćemo mi i bolje.
  • NitkoBitan
    28.7k
    ne znam jel se zajebaješ ali to u ovom trenutku nitko ne zna.ElDorado

Sta se ne zna, oce li doc ili oce li nam bit pojacanje ako dode? Kaj nam ne bi bio pojacanje, pa nemre bit gori od Kulenovica. Bolje radi presing, bolje se hrva sa branicima, ima bolju igru glavom...
  • Mali Zeus
    18.4k
    ↪Mali Zeus stavio sam u AI pa sam dobio detaljan statistički prikaz sa grafovima, primjerima i analizom svih komentara, 3GB je PDF dokumentDinamosaurus

Kaj je najbolje ja fakat vjerujem da si ti to napravio i da se ne šališ.
  • ElDorado
    4.6k
    nije dovoljno da nemre bit gori od Kulenovića. Ovo kaj si napisao je bolje sigurno, ali tehnički je negdje ista razina bojim se
  • don
    14.1k
    Mi se za Miereza možemo barem uhvatit za nešta, od 5 sezona u HNL-u 4 su bile vrhunske. I to sve u kontinuitetu. Rebić se ne bavi nogometom već 3 godine.
  • Dinamosaurus
    36
    istina, ali je rebićev peak bio puno veći od mierezovog, zato mislim da nisu toliko različiti
  • don
    14.1k
    bia je Rakitićev još veći, Brekalov također
  • marcio amoroso
    43.1k
    Rebić se ne bavi nogometom već 3 godinedon

Ne treba pretjerivati. Pa čovjek je prošlu sezonu odigrao 27 utakmica u serie a. Nije bio standardan, nije ubijao, sve ok, ali ipak pretjeruješ dobrano.
  • Dani Olmić
    1.8k
    vrtoglavih 27 vise od spanjolca kojeg se ovdje spominjalo a nadam se vise nece :eyes:
  • don
    14.1k
    dobro istina ali mislin najviše na učinak i njegovo zalaganje za nogomet di ga se izbacivalo sa treninga, a onda je i dugo tražia klub jer ga nitko nije htio.
  • Nogo
    8.1k
    Nije točno da će Radeljić u Kijev. Neće. Stjepan Radeljić je čvrsto odlučio da će jedino u zagrebački Dinamo, ako će otići iz Rijeke. To je volja i stav igrača, zato moram demantirati navode kako će otići u Kijev, to nije istina. Hoće li se transfer dogoditi ovog ljeta ne znam. Ako se zagrebački Dinamo i Rijeka ne dogovore, to može biti sljedeće godine.

/Menadžer Radeljića za Sportske novosti
  • E46
    1.6k
    bezveze svi polemiziramo, objektivno mierez je barem 3 klase bolji napadac od kulenovica koji ne bi mogao u Vukovaru igrat al kod nas igra i boli me kurac sta ce ko rec na to sad ali nikad on za mene nece bit vise od igrača za niže lige.
  • Orc123
    12.5k
    i onda mi sa ovim usereš dan....a ja se vec ponadao da odlazi u Ukrajinu....pm
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.