• rokikaciga
    2.8k
    u paru sa Horvatom (znam da nije napadac ali bolje je padel u paru)
  • ElDorado
    4.6k
    Inače Mmaee po TMu vrijedi 400k, znači da mu je onaj debil dao dvostruko veću godišnju plaću nego što trenutno vrijedi. A kad smo ga kupovali vrijedio je 1.5 milja. Strašno strašno. Ja mislim da je on takav lik koji će rado trčati po šumi tri godine za 2.5 miljica.
  • Dinamosaurus
    36
    Kulušić igra padelDzoni

Kulušić nije ni blizu razine startera za Dinamo, on je projekt za budućnost
  • Mali Zeus
    18.4k
    ↪Dzoni zato je nama u napadu nitko i trenutno ozljeđeni Kulenović, super konkurencija nema štaDinamosaurus

Hajduk je jeben, Rebić je avion za HNL, možemo se jebat lagano kaj se tiče prvenstva.

Jel to ok?
  • Dinamosaurus
    36
    ajme meni kad sam to rekao...
  • Mali Zeus
    18.4k
    Znači nije ok?
    Samo ne znam otkud ti potreba napisati da ako Rebić nije pojačanje za Hajduk nije ni Mierez za nas. Otkud poveznica, paralela.

Neki su rekli da će im on biti pojačanje, neki ne. Čovjek 2, 3 godine ne igra ozbiljan nogomet pa je onda pitanje u kakvom je stanju, ali uostalom otkud jebeni Rebić na ovoj temi i zašto.
  • rokikaciga
    2.8k
    Radeljic potpisuje za Dinamo! HERE WE GO

Dynamo Kyev
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Inače, Mierez se sad već svugdje spominje u kontekstu Dinama pa sam išao napraviti malu analizu njegovih utakmica u HNL-u i Europi. Podjelio sam ih u tri skupine, utakmice protiv "velike četvorke" - Osijek, Hajduk, Rijeka, Dinamo, utakmice protiv ostatka HNL-a i utakmice u Europi.

Mierez je odigrao 149 utakmica u dresu Istre i Osijeka u HNL-u, zabio je 65 golova.
    Protiv najbolje četiri ekipe (Dinamo, Rijeka, Hajduk, Osijek) odigrao je 50 utakmica, zabio je 17 golova.
    Protiv ostatka HNL-a je odigrao 99 utakmica i zabio 48 golova.

Za Osijek je u europskim pretkolima odigrao 12 utakmica, zabio je 4 gola, od toga 3 Levadiji i 1 ZTE-u. Na ostalih 10 utakmica nije zabio niti jedan gol, a protivnici su bili Kizižlar, CSKA Sofija, Pogon i Adana Demirspor.

Kup utakmice nisam brojao.
  • Ijayi Atiemwen
    3.3k
    Story je izbirsan
  • Jurki
    18.3k
    Odlicna vijest kaj nebumo zalizanom punili budget.
  • Dinamosaurus
    36
    Samo ne znam otkud ti potreba napisati da ako Rebić nije pojačanje za Hajduk nije ni Mierez za nas. Otkud poveznica, paralela.Mali Zeus

Jer se na forumu pisalo o tome da Rebić nije pojačanje za njih a sad maloprije sam vidio da se većinski hvalio Mierez

Pa sam to napisao jer smatram osobno da niti jedan niti drugi neće biti (barem ne veliko) pojačanje
  • nemapredaje
    5.6k

Nisi to rekao, ali 90% svih tvojih komentara se odnosi na tovare.

Daj malo sjaši s njima.
  • Mali Zeus
    18.4k
    Jer se na forumu pisalo o tome da Rebić nije pojačanje za njih a sad maloprije sam vidio da se većinski hvalio MierezDinamosaurus

Dio je pisao da je pojačanje, dio da nije. Isto i za Miereza.

Ili si ti izračunao postotke?
  • NitkoBitan
    28.7k
    Mierez nece bit pojacanje za Dinamo... Bez komentara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.