• Ivdzo11
    7.7k
    Prema Transfermarktu Prpic za 4.5mil
  • Damir1986
    166
    Dosta manje od 7 kako su na prvu pisali. Kako njihovi novinari uvijek dodaju dva milijuna njihovim poluproizvodima...
  • NORTE
    17.3k
    TM 10.7.2025.

Dinamo €52.28m
    Hajduk €37.55m
    Rijeka €36.83m
    Osijek €19.21m
  • Paggini
    58.1k
    Dinamo €52.28mNORTE

Uskoro €60.28m
  • Ludovic IX
    9.2k
    tko fali.. Mierez 4m i Beljo 4m???
  • Infinity
    18.9k
    Mislim da Hajduk i Rijeka dugo nisu bili u tako dobroj situaciji, mislim zbirno, jer su pojedinacno vrijedili 40+ milijuna u nekim trenutcima, ali zato mi imamo najmanje vrijednu momcad unazad dugo godina.

Bit ce zanimljivo pratiti Osijek - Istra. Pulezani djeluju ozbiljno i tek sad mi je zao sto nisu izborili Europu.
  • ElDorado
    4.6k
    Nego kae s Miškom? Jel čuva igrače za Europu ili prodaja baš ne ide kak si je zamislio? Fruk 10 milja?
  • NKDZ86
    4.5k
    Fruk 10 miljaElDorado

Da igra u nekoj boljoj ligi, možda, ovak max. po meni 7 mil
  • Bosskovitz
    17.4k

Ja bih rekao da će Miško ciljati LP dok ima teoretske šanse, a onda (kad vjerojatno osigura Europu do kraja siječnja u EL/KL) prodati nekog kog može prodati za dobru lovu, vjrj Fruka. I on zna jako dobro da je rizik kasnije prodaje rizik koji se isplati dok god postoji mogućnost da od UEFA-e kapne 30-40 milijuna eura.
  • Zagi
    10.6k
    dok god postoji mogućnost da od UEFA-e kapne 30-40 milijuna eura.Bosskovitz

A i to bu se rasplinulo vrlo brzo. Bar smo se sa Ludom Gorom sastajali dovoljno puta da znamo njihovu okvirnu snagu.
    Samljet će ih.
  • ElDorado
    4.6k
    Pa i da prođu Ludogorec dalje nemaju šanse
  • NORTE
    17.3k
    Malo humora.

• Prpić: "Želim osvajati trofeje s Portom"

• Hajduku protov Zire sudi sudac tekme protiv Ružomberoka.
  • Ivdzo11
    7.7k
    Krilni napadač Lokomotive Silvio Goričan (25) opet je odbio ponudu iz Rusije! Podsjetimo, u veljači prošle godine želio ga je dovesti Rubin iz Kazanja, tada je Goričanu bio ponuđen trogodišnji ugovor "težak" oko milijun eura, no napadač Lokosa gurnuo je tu ponudu u ladicu.

A sada se dogodilo nešto slično. Goričana je, naime, poželio dovesti Njižnji Novgorod, ponuda je bila čak i bogatija od Rubinove: četverogodišnji ugovor, uz mjesečnu plaću od 30.000 eura! K tome, Lokomotiva bi na ime odštete dobila 800.000 eura.
  • BBB Sibenik
    6k
    Prema Transfermarktu Prpic za 4.5milIvdzo11

4,5M + 1M potencijalnih bonusa + 15% od idućeg transfera. Potpisa je ugovor sa Portom do 2030. uz otkupnu klauzulu 60M. Kad bi ga danas sutra nekom za to prodali 9M bi išlo Tovarima. Ovih 15% dosta minja krvnu sliku ovog posla, kako bilo jako dobar postotak dogovoren kad se zna da Portugalci prodaju igrače u desecima miliona.
  • Paggini
    58.1k
    Teško mi je zamisliti Prpića da ikad vrijedi ikakve novce.

Zna igrati nogom, dosta je brz za obrambenog i ljevak je, zna ponekad dodati sjajan progresivan pas, ali dosta često se kriminalno loše postavljao što je Uremović znao čistiti i spašavati. Također, dosta često je u iznošenju lopte znao potpuno krivo procijeniti situaciju na terenu, i sjebat dodavanja/izgubit loptu.

E sad, da on ima 17/18 godina, s tim možeš živjeti jer je realna šansa da on to ispravi, ali ne znam koliko će Porto imati strpljenja ili volje ispravljati njegove falunge. Uz to, iako je žilav, mora dobiti još mišića da bi bio konkurentan na višoj razini.

Ne znam, nemam toliko povjerenja da će napraviti ikakvu karijeru. Vjerojatno će u Portu dobiti neke minute u kupu, pa malo manje iduće sezone. Posudba u neku Vitoriu, tamo će biti ok, pa će odraditi transfer u neki Bochum, tamo će biti li-la, pa možda odlazak u Rusiju/Ukrajinu i povratak u Hajduk.

A možda stvarno sve ispravi i bude igračina, tko zna. Čini mi se u glavi dobar, ipak je iz Zagreba jel.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.