• GeneralNapoleon
    1.8k

Meni je takoder suludo da Prpic vrijedi bilo kad vise od Stuala za kojeg se ne spominju takve cifre. A Sutalo je visestruko bolji igrac.

Prpic mi je blizi Galesicu. Igrac koji mozda dode do nelih 10 milja eura maks. Tak da mi je otkupna klauzula od 60 milijuna apsolutno suluda cifra.
  • NORTE
    17.3k
    Porto u njemu vidi potencijal, a oni ga dalje mogu razvijati.
    Vrlo mlad, lijevonogi stoper, voli izlaziti s loptom naprijed, stekao iskustvo.

Inače, Rijeka igra pripreme u trening dresovima.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Inače, Rijeka igra pripreme u trening dresovima.NORTE

I tako svake godine, to mi nikad nije bilo jasno, nije valjda da štede na tome?
  • Bosskovitz
    17.4k

Jasno, ali u kvalama svake godine ispadaju i veći favoriti: Ludogorec je prošle sezone ispao od Qarabaga koji vrijedi 30% manje od Rijeke, sezonu prije ipali su od Olimpije dok je Ferencvaros ispao od Ki Klaksvika, sezonu prije Cluj je ispao od Pyunika, Malmo od Žalgirisa, a Olympiacos od Maccabi Haife, sezonu prije Olympiacos od Ludogorca pa i Zvezda i mi od Sheriffa...

Ludogorec je neupitno favorit protiv Rijeke, ali nije Arsenal pa da je favoriti i s drugom momčadi.
  • Ivdzo11
    7.7k
    Porto je objavio službene informacije oko transfera Dominika Prpića.

- Hajduku je pripala fiksna odšteta od 4,5 milijuna eura
    - maksimalno kroz ostvarenje određenih bonusa može zaraditi dodatnih milijun eura
    - klubu s Poljuda pripada i 10% zarade od eventulnog budućeg transfera
    - portugalski klub će posrednicima isplatiti naknadu od 225 tisuća eura
    - Hajduk preuzima na sebe obvezu isplate solidarnih naknada za Prpićeve bivše klubove
  • rokikaciga
    2.8k
    Au brale kako ce dobro sist ovi 18 miljuna eura od Prpica za slidece 4 godine
  • Danko
    2.2k
    20 milja ak ga knjiže 4x ko vuškovića
    Top transfer
  • NitkoBitan
    28.7k
    Hajduku je pripala fiksna odšteta od 4,5 milijuna eura
    - maksimalno kroz ostvarenje određenih bonusa može zaraditi dodatnih milijun eura
    - klubu s Poljuda pripada i 10% zarade od eventulnog budućeg transfera
    Ivdzo11

Prvo je Hajduk trazio 8 pa su se kao nasli na 6, a ispada da se radi o 4,5 milijuna. 4,5 su zaokruzili na 5 i smatraju bonus zagarantiranim, to je tih 6 milijuna u medijima. Jos su tovarski mitomani spominjali 25% od buduce prodaje, a ispada da se radi o 10%.

Komedija teska!
  • Zagi
    10.6k
    Dobro , da naravno. Ali kakva je to predikcija "lopta je okrugla, svi danas igraju nogomet".
    Opasna je to momčad kada te uhvate u mlin. Mi smo s njima imali velikih problema.
  • Ivdzo11
    7.7k
    Sviđa mi se ova transparentnost pri objavi transfera
  • Ivdzo11
    7.7k
    Iz izvora bliskih Rebiću saznajemo kako ima nekoliko ponuda iz inozemstva, ali i da mu se više ne ide vani pa bi pristao i na manja primanja u Hajduku. S obzirom na činjenicu da bi na Poljud došao bez odštete, vrata su mu širom otvorena, pogotovo ako se svede u financijske okvire koji su Hajduku prihvatljivi, a to je godišnja gaža od maksimalno 300 - 400.000 eura. Takva primanja ne bi smjela predstavljati preveliku prepreku za Hajduk, pogotovo nakon što je poljudska blagajna udahnula malo svježeg zraka nakon prodaje Prpića u Porto. Daleko je Hajduk od financijske stabilnosti, ali ni igrači poput Rebića ne nude im se svaki dan.
  • prefontaine
    2.7k

Ili skraćeno, "morebit da bidne, morebit da nebidne".
  • Marley
    4.5k
    Čini mi se u glavi dobar, ipak je iz Zagreba jel.Paggini

Bio dobar, dok nije nasrnuo na Kacavendu ono nakon tekme, naizgled iz cista mira... vise nije dobar haha. Pokvarilo ga!! Ali ajde, mozda nije nepovratno...
  • bbb medimurje
    4.1k
    a tvrdili su da je vitali ispregovarao 3.5 i onda se pojavio madionicar vucevic i podigao jos 1.5 fiksno + 1 kroz bonuse +15%
    I to je izaslo u DP njihovom glasniku, naravno sad o ovim sluzbenim ciframa nema clanka bas nigdje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.