• SAS1987
    17.8k
    a tvrdili su da je vitali ispregovarao 3.5 i onda se pojavio madionicar vucevic i podigao jos 1.5 fiksno + 1 kroz bonuse +15%
    I to je izaslo u DP njihovom glasniku, naravno sad o ovim sluzbenim ciframa nema clanka bas nigdje
    bbb medimurje

Možda Porto još nije bio obaviješten :lol:
  • Neron53
    1.8k

Jebiga. Zar borbe, adrenalin, pripadnost momcadi.
    Mali je jako dobar decko, jako dobro odgojen, veliki dinamovac kao i tata mu.
  • Zagi
    10.6k
    Bome taj termin veliki dinamovac u zadnje vrijeme olako pripisujemo.
  • Pacho
    2.2k

Bas. Ja im cak ni ne zamjeram previse ako klince Dinamo ne prepozna/ne zeli pa zavrse dolje, ali ne mozes biti veliki Dinamovac nakon sto odes u to orjunasko leglo. To je kao da prcis muskarce i onda netko prica kako si veliki heteroseksualac.
  • NORTE
    17.3k
    Golhr:
    Porto objavio detalje transfera:
    Hajduku su za Prpića odmah platili 4.500.000 eura

Mislim da je ovo glupost.
  • SAS1987
    17.8k
    Nije i Portu kažnjen zbog financijskog far playa? Onda vjerovatno nisu bili baš najzainteresiraniji da odmah plate sav transfer :lol:
  • badjibadara
    6.3k
    REPREZENTATIVNI branič Obale Bjelokosti Ismaël Diallo mogao bi ovoga ljeta napustiti HNK Hajduk Split. Zapeo je za oko nizozemskom velikanu PSV Eindhovenu, koji ga prati kao potencijalno pojačanje za novu sezonu

Diallo i pojacanje u istoj recenici
  • Sajla
    10.6k
    prvak Nizozemske bi se pojačao s Diallom? shit of the day material.
  • badjibadara
    6.3k

Prema navodima afričkog portala Africafoota, nalazi se na listi želja nizozemskog velikana, a cifra koju su spremni platiti iznosi 2.000.000 eura uz spreman trogodišnji ugovor.

Ne znam kakav je izvor to africko stopalo, ali djeluje pouzdano. Bas zajeban naziv portala, stranice ili sto je vec.
  • skener
    4.8k
    MARIJAN ČABRAJA (28) novi je igrač Gorice, potvrdio je hrvatski prvoligaš na društvenim mrežama. Tako se vratio u klub u kojem je već ostavio značajan trag i stekao nogometnu afirmaciju.
  • Ivdzo11
    7.7k
    Kako doznajemo, u toj priči nema nimalo istine. PSV nije kontaktirao ni Dialla ni Hajduk oko mogućeg transfera.

Pa kako, zar je moguće
  • NORTE
    17.3k
    Koga je doveo Osijek zasad?
    Trenutno mi se čini da oni opet Europu izborit neće.
  • NKDZ86
    4.5k
    btw. šta kaže ulica u splitu za prpića koji im je otiša u rivala?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.